Nijmeegse koffie en thee van Van Hilst

Nijmeegse koffie en thee van Van Hilst

vanaf € 5,16

Koop nu

Bij een stukje Marikenbrood of een Nijmegenaartje wil je natuurlijk een heerlijke kop koffie of thee. Wat dacht je van Nijmeegse koffie en thee? Dat smaakt naar meer!

Van Hilst Koffie en Thee is dé online koffie- en thee-speciaalzaak van Nijmegen en omstreken. Met meer dan 40 soorten koffie en 200 soorten thee, chocolade, serviesgoed. Maar de enige echte Nijmegen Melange koffie en Marikenthee zijn gewoon bij Primera Noviomagum te koop!

Dit ga je doen

1 Marikenthee

Mariken van Nimwegen is de hoofdfiguur in het Nijmeegse verhaal over vergiffenis, over goed en kwaad en over de duivel. Op miraculeuze ontsnapt zij aan de dood en worden haar zonden uiteindelijk vergeven. De Marikenthee is een heerlijk thee met stukjes mango, sinaasappel, citroen, aardbeien, bessen en natuurlijk ananas-cassis aroma.

2 Nijmegen Melange koffie

Naast de huismelange heeft Van Hilst ook een speciale Nijmegen melange: koffiebonen met Nijmeegse pit. Voor filter en bonenmachines. De koffie is samengesteld uit Arabica en Robusta koffiebonen en is geschikt voor koffiemachine, percolator en filter.

Hier vind je ons