Pop-up glamping De Wereld in Overasseltse en Hatertse Vennen

Op een 23 hectare groot terrein, het Scoutingkampeerterrein St. Walrick in Overasselt, staat deze zomer Camping de Wereld. Een uniek gebied tussen prachtige heuvellandschappen, heidevelden en bossen; de Overasseltse en Hatertse Vennen. Met inmiddels twintig partners uit de evenementenbranche wordt er vanaf 24 juni gebouwd aan deze prachtige camping met luxe ingerichte tipis en yurts. Elke tent heeft een eigen douche en eigen spoeltoilet. Noem het luxe kamperen, glamping of een volledig verzorgd avontuur, op deze camping ontbreekt het je aan niks. Camping de Wereld is geopend van 3 juli t/m 4 september.

Voor de natuurliefhebber

Zodra je Gelderland in rijdt, besef je hoe mooi Nederland eigenlijk is. De Hatertse Vennen is een gebied waar bos, kleine vennen en hei elkaar afwisselen. Dit gebied is uitermate geschikt voor wandelingen en fietstochten. Andere natuurgebieden in de buurt zijn: de Mookerheide, Heumensoord en Het Groesbeekse bos. Op korte afstand liggen de bourgondische steden Nijmegen en ’s-Hertogenbosch voor leuke uitstapjes. Bovendien ligt onze camping vlakbij de Duitse grens en zijn Kleve en Xanten meer dan de moeite waard om te bezoeken.

Ontdek een nieuwe wereld

Je hebt het misschien al wel door: bij Camping de Wereld doen we het allemaal net iets anders. Ontdek onder andere een uniek programma met bijzondere activiteiten, een hangmattendorp en wellnessvoorzieningen. En de creatieve koppen achter Camping de Wereld zijn goed is het creëren van een festivalsfeer. Een artiestentent waar we straatartiesten en singer-songwriters uitnodigen, een ochtend yoga-sessie en een pubquiz.

Luxe familiecamping

Op Camping de Wereld zijn er stoere tipi's voor 2, 4 of 6 personen en luxe yurts. Alle tenten zijn voorzien van echte bedden met goede matrassen en iedere tent krijgt zijn eigen afsluitbare douche- en toiletvoorziening. De tipi’s en yurts staan minimaal 15 meter uit elkaar, zodat elke plek een oppervlakte van 150 vierkante meter beslaat en er dus voldoende privacy is. Onze tenten zijn voor een lang weekend, een midweek of een week te huur.

Dit vind je misschien ook leuk