OPENING: NIEUWE SPRINTER WINKEL IN NIJMEGEN

Nadat Sprinter de markt heeft betreden met winkels in Amsterdam, Rotterdam, Venlo, Almere, Tilburg, Den Haag en Breda, opent de Nederlandse multi-brand sportretailer op 6 juli haar deuren voor het winkelend publiek en de sportliefhebbers van omgeving Nijmegen. De opening wordt gevierd met verschillende activiteiten op 8 juli.

Sprinter Retail

Sprinter is een van oorsprong Spaanse sportretailer, opgericht in Elche - Spanje. Sinds 1995 is Sprinter actief in de sportretail met haar eerste winkel in Valencia. Inmiddels zijn er al meer dan 400 Sprinter winkels te vinden in diverse landen zoals Spanje en Portugal en webshops in Italië en Frankrijk. . Sinds kort breidt dit aantal zich uit met winkels in Nederland, waar Sprinter, Aktiesport en Perry Sport hun krachten bundelen om het breedste assortiment met de tofste merken samen te stellen.

Waar eerder al 7 Sprinter winkels zijn geopend in Nederland, opent nu ook Sprinter Nijmegen officieel haar deuren. Vanaf donderdag 6 juli, om 10:00 uur, kunnen sportliefhebbers en het winkelend publiek van Nijmegen kennis maken met en sfeer komen proeven bij Sprinter Nijmegen, op de Broerstraat 25, in het oude Perry Sport pand. De opening zal op 8 juli gevierd worden met verschillende activiteiten voor bezoekers, zoals een healthy smoothie bar, photobooth en live muziek van DJ Miss Brown. In de openingsweek kunnen shoppers genieten van 10% korting op een artikel naar keuze.

Sprinter x Björn Borg: Silent Disco City Run

Een motto waar de as van Sprinter om draait in Nederland: Consumenten samenbrengen middels sport. Sprinter Nijmegen draagt hieraan bij met haar +50 sporten, +150 merken en 990 m2 winkeloppervlak. Met winkelbelevingen zoals het Sports Lab, de Player Service en de Runners Bar.

Ter ere van de opening van Sprinter Nijmegen organiseert Sprinter in samenwerking met Björn Borg een Silent Disco City Run. Met een groep van 18 deelnemers, bestaande uit gelote winnaars en influencers, gaan ze onder leiding van een ervaren trainer de stad Nijmegen verkennen. Al rennend, en swingend, met Silent Disco koptelefoons op. De trainer voorziet de groep van handige tips om hun hardlooptechniek te verbeteren. De training eindigt in de winkel, waarna de deelnemers met advies van een expert van Sprinter uit de winkel hun ideale hardloopschoenen kunnen testen in de Sports Lab. In de openingsweek kunnen consumenten na het vinden van hun perfecte paar sportschoenen in de Sports Lab, hun paar schoenen kopen met 20% korting.

Dit vind je misschien ook leuk…