Nieuwe salade- en smoothiebar: The Fresh Factory

Zaterdag 13 juni is in de Houtstraat The Fresh Factory geopend. Bij deze salade- en smoothiebar wordt jouw creatie voor je ogen bereid. Het hele assortiment is ‘Create Your Own’: je kunt je eigen salade, belegd bio-brood, smoothie, juice, yoghurt of verse thee zelf samenstellen. Het unieke concept is nieuw en net even iets anders dan je gewend bent.

Het samenstellen van je eten & drinken gaat via het bestelscherm, met keuze uit meer dan 250 ingrediënten. De zaak is ook perfect voor mensen met een vegetarische of veganistische leefstijl. Zo heb je voor de smoothies de keuze uit o.a. amandelmelk en bij de yoghurt o.a. uit Alpro Soya. Heb je last van keuzestress? Dan kun je ook één van de lekkere suggesties bestellen.

Make-over

In drie weken tijd heeft het pand een complete make-over ondergaan, van de kinderkledingwinkel die er eerst gevestigd zat zie je niets meer terug. De reacties van klanten zijn heel positief, zo reageerde een klant heel enthousiast; "Wat een vette zaak, deze staat echt in mijn top 5 van gaafste zaken in Nijmegen”. De buizen met smaakwater zijn de eyecather in de open keuken. Als je je afvraagt wat smaakwater is: water met versgeperst fruit, bijvoorbeeld sinaasappelsap. Voor een grote beker van 550ml betaal je €1,99, ideaal om gezond & lekker aan de 2 liter water per dag te komen!

Geen menukaart

Een menukaart is er trouwens niet. Bij The Fresh Factory vinden ze dat ouderwets. “Bij ons is de klant zelf de menukaart en kiezen ze wat ze écht lekker vinden: ‘Create your own’!” Een verse salade bestel je vanaf €4,99 en hiervoor heb je de keuze uit 2 toppings, een premium en een dressing. Een perfect alternatief voor de snelle vette hap: hier haal je gezond fast food! The Fresh Factory richt zich vooral op afhaal, maar je kunt natuurlijk ook binnen eten. In de komende dagen wordt ook de mogelijkheid voor thuisbezorgen toegevoegd. Hou de social media kanalen van The Fresh Factory hiervoor in de gaten.

Dit vind je misschien ook leuk