De Achtertuin brengt vakantie naar Nijmegen

Deze zomer kan je op vakantie gaan in eigen stad, want De Achtertuin presenteert: Vamos a la Achtertuin. De maand augustus staat in het teken van de zomer en dat is terug te zien in het programma. Namen als Fiesta Macumba, Jiwa Jiwe en Diaspora strijken neer om De Achtertuin van zomerse tunes te voorzien en ook het menu krijgt een zomerse upgrade. 

Zomer vieren

Genieten van alles wat de zomer te bieden heeft: borrelen, dansen, samen met je fijnste vrienden de bloemen buiten te zetten. In de maand augustus is De Achtertuin dé plek waar je naartoe gaat hiervoor. Met het thema ‘Vamos a la Achtertuin’ dompelt Nijmeegse favoriete tuin zich volledig in zomerse sferen. Er wordt een speciaal programma uit de kast getrokken, de kaart wordt aangepast en met internationale themadagen reis je zelfs de wereld over.

Voor iedere dag

De Achtertuin is open van donderdag t/m zondag en iedere dag heeft een eigen identiteit. Op donderdag geniet je tijdens Burgers & Bass van de lekkerste muziek om jouw burger voor een tientje bij op te eten – met iedere week een andere burger special. Op vrijdag dans je het weekend in op de lekkerste Hiphop, R&B, afro en meer. Zo komen Jiwa Jiwe, Diaspora, Froday en Get Down langs. De zaterdag staat in het teken van het nieuwste Achtertuinfeest: Binnenstebuiten. Housen tot in de nacht met iedere week een line-up van lokale dj’s. Op zondag even bijkomen? Mooi niet, want zondag is feestdag! Discos Horizontes dompelt De Achtertuin onder in een Spaans tintje, Fiesta Macumba zet de boel op stelten, met Planeet Rosé trekken we de house nog een dagje door en we sluiten de maand af in Franse sferen met Mario Marini & Chefs de Partie. 

Borrelen

Ook de kaart krijgt een zomerse upgrade, zodat je ook met het beste fingerfood en de lekkerste dranken in vakantiesferen komt. Geniet bijvoorbeeld op speciale dagen van internationaal geïnspireerde borrelplanken of de speciale Sangria a la Achtertuin. Vakantiegevoel gegarandeerd!

Bekijk het volledige programma op www.achtertuin.nu.

Dit vind je misschien ook leuk...