5x jongerentips in Nijmegen - 11 april t/m 17 april

Deze week kun je lachen, quizzen, dansen, Pasen vieren en een nieuwe horecazaak ontdekken. Check de vijf leukste tips voor jongeren deze week!

1. Cabarestafette

Spot jong talent bij Cabarestafette! Elke avond betreden hier drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stel. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Ontdek zelf drie aanstormende talenten voor de prijs van één! 

Woensdag 13 april van 20.00 tot 22.10 uur bij Stadsschouwburg Theaterzaal

 

 

2. The Wednesday Quiz

Test je kennis bij deze Engelstalige pubquiz! The Wednesday Quiz bevat 5 rondes met verschillende categorieën, zoals Current Affairs en Picture Round. Biertje erbij en quizzen maar! Kun je er niet bij zijn op locatie? Je kunt gelukkig ook meedoen via een livestream. 

Woensdag 13 april vanaf 20.45 uur bij Thiemeloods 

 

 

3. Fiesta Macumba

Dans, flirt en geniet van de lekkerste Música Latina bij Fieste Macumba! Na twee jaar wachten zullen ze op 15 april weer helemaal los gaan in Doornroosje. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall en latin hiphop. Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat.

Vrijdag 15 april om 23.00 uur bij Doornroosje Poppodium

 

 

4. Paasbrunch

Niks is lekkerder dan Pasen goed vieren met een heerlijke paasbrunch! Op diverse locaties in Nijmegen worden er brunches georganiseerd. Waar ga jij Pasen vieren? 

 

 

5. De Industrie bezoeken

Aan de Weurtseweg in Nijmegen-West vind je een nieuwe horecazaak: De Industrie. Plan een gezellig bezoekje aan deze zaak en ervaar zelf hoe dit pand helemaal omgetoverd is. Grote ramen, een chille bar, open keuken en een riant terras. Iedereen vindt er wel iets van zijn gading. Liefhebbers van vlees en vis kunnen hun hart ophalen. Ook voor vegetarische gerechten kun je terecht in De Industrie. Lees hier het verhaal van eigenaren Floyd Schoenaker en Steven Balsem

Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

 

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Dit vind je misschien ook leuk...