3FM Serious Request: The Lifeline komt naar Nijmegen

3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman lopen op 21 december de etappe door Nijmegen

Dit jaar zet 3FM Serious Request: The Lifeline zich in de week voor kerst in voor de slachtoffers van mensenhandel. De drie dj-teams zetten het lot van de slachtoffers van mensenhandel op de kaart door te voet van Zeeland naar Groningen te trekken.

Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen starten gezamenlijk vanuit Goes om hun wandeltocht af te leggen naar Groningen. Dit jaar wordt de route als estafette gelopen en wisselen de dj's elkaar af bij zogenaamde chequepoints: feestelijke evenementen waar actievoerders en bezoekers naartoe kunnen komen om hun inzameling aan de actie te doneren. 

3FM Serious Request: The Lifeline

De dj-teams maken 24 uur per dag live radio en bezoeken de acties die luisteraars organiseren. Dit alles met één doel: het inzamelen van geld voor het Rode Kruis. In de week van 18 t/m 24 december lopen de dj's samen een route van bijna 500 km in totaal. 

Loop mee!

Nieuw dit jaar: je kunt een etappe meelopen en daarmee geld inzamelen voor het Rode Kruis. Aanmelden voor de sponsorloop kan via 3fm.nl/loopmee. Schrijf je snel in, want maximaal 100 mensen kunnen zich opgeven voor een etappe.

Natuurlijk kun je ook zelf een actie op poten zetten om geld in te zamelen. Daarover lees je hier meer.

Dit vind je misschien ook leuk