200 dagen tot EuroGames 2022

Het is vandaag exact 200 dagen tot de EuroGames in Nijmegen plaatsvinden. De organisatie geeft aan dat, ondanks dat de coronamaatregelen nog steeds iets zijn om rekening mee te houden, zij ervanuit gaan dat EuroGames22 in Nijmegen zal kunnen plaatsvinden. Veiligheid voorop, maar natuurlijk ook met zoveel mogelijk plezier en samenzijn waar iedereen weer naar uitkijkt!

De 19 sporten staan vast. Er is geen ruimte meer om nieuwe sporten toe te voegen en wat op welke dag plaatsvindt staat inmiddels ook vast. De openingsceremonie op woensdagavond 27 Juli en de Sluitingsceremonie op zaterdagavond 30 Juli. Het programma naast de sporttoernooien, zowel in de village als daarbuiten wordt nu vormgegeven en staat steeds meer vast. “We kunnen nog niet alles hierover bekend maken, maar wel kunnen we al zeggen dat dit er veelbelovend uitziet! Mocht je hierin nog iets willen en kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op”, aldus de organisatie.

Er wordt gericht op 2500 deelnemers. Dat betekent dat promotie en zichtbaarheid de komende tijd erg belangrijk zijn. “Specifiek promotiemateriaal per sport ligt hiervoor nu bij de drukker en kan bij ons worden aangevraagd. Daarnaast werken we aan online zichtbaarheid en proberen we overal en iedereen zoveel mogelijk te enthousiasmeren om bij het grootste LGBTQI+ sportevenement ter wereld van 2022 aanwezig te zijn”, vertelt de organisatie.

De organisatie van EuroGames22 kijkt ernaar uit om iedereen in de duurzame stad Nijmegen te mogen ontvangen. Wel raden zij aan om, gezien duurzaamheid voor ons evenement erg belangrijk is, per trein naar het evenement te komen.

Meer informatie, of om te registreren als deelnemers of vrijwilliger, vind je op website van EuroGames22.