Vierdaagsefeestensokken

Vierdaagsefeestensokken

€ 9,95

Krijg het Vierdaagsefeestengevoel met de speciale limited edition sokken! De sokken zijn een blijvende herinnering aan een turbulent jaar. Met de aanschaf steun je bovendien Stichting Vierdaagsefeesten.

De duurzame sokken zijn gemaakt van bijzonder materiaal: rPET, het meest milieuvriendelijke materiaal beschikbaar. Dit gerecycled polyester is een groene versie van het textiel, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Het is stevig en luchtdoorlatend, dus je hoeft niet bang te zijn voor zweetvoeten! Doe ze alleen niet in de droger voor het beste resultaat. De Vierdaagsefeestensokken zijn er in maat 36-40 of 41-46 en voor € 9,95 verkrijgbaar bij de Nijmeegse winkels Dedicated (Koningstraat 24) en Snoek Beenmode & Bodyfashion (Ziekerstraat 45). Bestellen in hun webshops en thuis laten bezorgen is ook mogelijk! 

Dit ga je doen

Vierdaagsefeestensokken

Vierdaagsefeestensokken

Krijg het Vierdaagsefeestengevoel met de speciale limited edition sokken! De Vierdaagsefeestensokken zijn een blijvende herinnering aan een turbulent jaar. Met de aanschaf steun je bovendien Stichting Vierdaagsefeesten.

Vierdaagsefeestensokken

Hier vind je ons