Azijn en mosterd van Brouwerij De Hemel

Azijn en mosterd van Brouwerij De Hemel

vanaf € 5,75

Koop nu

Het bier dat verzuurd is in de azijnreactor is de bierazijn van De Hemel. Naast de zure smaak heeft deze azijn kenmerkende bieraroma’s. Naast bierazijn wordt in de Hemel ook wijnazijn geproduceerd. Oftewel: smullen!

De wijnazijn is wat zoeter en zachter van smaak dan de bierazijn en komt in 3 varianten: Rode Wijnazijn, Wijnazijn met Framboos en Wijnazijn met Roos.

De Hemelse Biermosterd komt in 3 verschillende soorten: Fijne Biermosterd, Grove Biermosterd en Oermosterd.

Dit ga je doen

1 Grove Biermosterd - 120 gram

De oudste en bekendste biermosterd van De Hemel. Grof gemalen mosterdzaadjes met bierazijn en bier. Op smaak gebracht met dille.

2 Fijne Biermosterd - 120 gram

Gemalen en gezeefde mosterdzaadjes zorgen voor een gladde zachte mosterd. Door het gebruik van lichte basterdsuiker niet te pittig.

3 Oermosterd - 120 gram

Bierazijn, bier en ongemalen mosterdzaadjes zijn de basis van de Oermosterd. Zoet van smaak door donkere basterdsuiker, maar ook omdat het pittige deel van de mosterdzaadjes in de kern zit.

4 Bierazijn - 35 cl

Azijn gemaakt in de kelders van De Hemel met bier uit de brouwerij. Na productie drie maanden gerijpt op een eikenhouten van voor een zachte houttoon. Over de salade of in een stoofpotje, de bierazijn is een alleskunner.

5 Wijnazijn - 35 cl

Rode wijnazijn gemaakt in de kelders van Brouwerij de Hemel. Een zoete afwisseling van de gebruikelijke bierazijn.

6 Wijnazijn Roos - 35 cl

Rode wijnazijn met rozenextract. Een zoete en vanzelfsprekend bloemige azijn voor over een zomerse salade.

Hier vind je ons