Bieren van Brouwerij De Hemel

Bieren van Brouwerij De Hemel

vanaf € 2,90

Bekijk het volledige assortiment

De oudste specialiteitenbrouwerij van Nederland, anno 1083, brouwt bier voor Nijmegen en omgeving en is gespecialiseerd in zwaar bier. Proost!

De brouwers van de Hemel maken veel verschillende bieren. Een deel van deze bieren is onderdeel van ons vaste assortiment. Maar zowel de brouwers als de drinkers willen wel eens wat nieuws. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe smaken en stijlen waarmee wij onszelf en onze klanten uit kunnen dagen. 

Alle bieren zijn van tap verkrijgbaar in Restaurant en Brouwerscafé De Hemel en cafés in Nijmegen en omstreken. Een selectie van de bieren vullen we af in fles om thuis van te genieten. Ons vaste assortiment is ook verkrijgbaar in 15 liter thuistap vaatjes. Neem contact met ons op voor informatie en beschikbaarheid.

Dit ga je doen

1 Mariken - Blond, 6,5%

Mout, hop en kruiden geven de zomerse smaak van dit uitgesproken Nijmeegse bier. Gebrouwen met een geheim kruid waarvan men zegt dat je er vrolijk van wordt.

2 Moenen - Rookbier, 6,5%

Op beukenhout gerookte mout en hop geven dit bier zijn unieke zacht-rokerige smaak en aroma. Ideaal voor de bokbiertijd en voor wie weer eens een heel andere smaak in bier wil proeven.

3 Helse Engel - Tripel, 8%

Lichte mout en (veel) hop maken van Helse Engel een tripel met een eigen karakter. Karakteristiek en toch toegankelijk, met het rijke aroma van rustig gegist bier.

4 Nieuw Ligt - Gerstewijn, 10%

Mout, hop, en kandijsuiker geven Nieuw ligt zijn verfijnde aroma en volle smaak. Kenmerkend is de fluwelige zachtheid van het hoge alcoholgehalte.

Hier vind je ons