De perfecte Valentijnsdag: met deze leuke tips kun je samen de liefde vieren

Het is alweer bijna Valentijnsdag. Tijd om de liefde te vieren! Maar hoe ga je dat doen? In Nijmegen is er genoeg te doen om er een perfecte Valentijnsdag van te maken. Wij hebben de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet:

1. Een romantisch weekend bij MANNA

Bij MANNA kun je het érg romantisch maken. Je kunt hier niet allen overnachten in het luxe hotel, maar ook genieten van een heerlijk diner. Een tip is om hier dus een leuk Valentijnsweekend van te maken! Begin op de zaterdag met samen dineren, vervolgt door een fijne overnachting en eindig het op zondag met een lekkere lunch.

2. Samen dansen op het ijs

Deze winter hebben jullie nog niet de kans gekregen om romantisch buiten op het ijs te staan, maar gelukkig kan dat ook gewoon bij Triavium Ijsbaan! Samen met je lover hand in hand over het ijs, dat is toch súper romantisch? Achteraf een warme chocomel drinken en je Valentijnsdag is helemaal compleet.

3. Genieten van een romantisch diner

Nijmegen is een romantische en gezellige stad. Dat zie je ook terug in veel restaurants, waar de perfecte sfeer heerst voor een romantisch diner met je geliefde. In deze restaurants vind je de romantische sfeer waar je naar op zoek bent met Valentijnsdag.

4. Even ontspannen…

Wil je samen even ontspannen? Dan is een bezoekje aan Sanadome Hotel & Spa Nijmegen met Valentijnsdag een goed idee! Je kunt hier samen zwemmen en bubbelen in de thermale baden en genieten van luxe Beauty & Wellness behandelingen. Om het af te sluiten kun je samen borrelen en dineren in het restaurant. Heb je ook zin om samen in een heerlijk hotelbed te duiken ’s avonds? Boek dan een avondje in het hotel erbij!

5. Een museum bezoeken

Beleef samen een inspirerende en ontdekkende dag in één van de museums in Nijmegen. Grijp je geliefde bijvoorbeeld stevig vast in het muZIEum, waar je zelf ervaart hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Of ontdek samen indrukwekkende, nieuwe kunst in één van de Nijmeegse galerieën en ateliers

6. Een avond in de bioscoopzaal

Heb je een leuke middag er al op zitten? Of heb je pas ’s avonds tijd om Valentijnsdag te vieren? Plan een filmavondje in de bioscoopzaal in! Bestel tickets voor een romantische film om het extra romantisch te maken, of juist voor een enge film als je bij elkaar in de armen wilt kruipen van angst! In Nijmegen heb je meerdere opties voor bioscopen.

7. Wandelen in de buitenlucht

Tijdens een wandeling kun je gezellig kletsen en genieten van de buitenlucht. We boffen dat Nijmegen zo’n mooie stad is, want hier maak je de meest romantische wandelingen! Samen slenteren langs de Waal, of samen door het Valkhofpark of Kronenburgerpark. Inspiratie nodig voor een ommetje? Hier vind je ommetjes die je in Nijmegen kunt maken.

8. Valentijnsdagcadeautjes voor elkaar kopen

Weten jullie dit jaar even niet wat voor cadeau jullie moeten kopen? Je kunt het natuurlijk ook samen kopen! Ga in Nijmegen op pad om het perfecte Valentijnsdagcadeautje voor elkaar te kopen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi sieraad of een nieuw paar schoenen. Cadeautjes gevonden? Rond de middag af met een gezellige lunch!

Dit vind je misschien ook leuk: