Fotoverslag: Schemerlicht Festival in de botanische tuin Hortus

Vanaf afgelopen vrijdag 22 tot en met zondag 31 oktober staat de botanische tuin Hortus iedere avond in het teken van audiovisuele kunst, rondom onze relatie als mens met water en de achterliggende actuele klimaatvraagstukken. Bekijk hier ons fotoverslag van het Schemerlicht Festival!

Twaalf kunstenaars, zes wetenschappers en vijf componisten werkten de afgelopen maanden nauw samen en bevragen met nieuwe werken ons ecologisch bewustzijn. De makers presenteren twaalf licht- en geluidskunstwerken door de tuin binnen het thema ‘Water grenzen’, voor jong en oud. Het is echt prachtig om te zien!

Toekomstbouwers INNOVATE uit Arnhem introduceren daarnaast op het festival een verdiepend programma met lezingen en workshops binnen het thema aangeboden door experts op het gebied van ecologie en innovatie. Zo kun je naast heel veel moois zien ook nog wat bijleren.

Er zijn nog kaarten!

Schemerlicht Festival is nog te bezoeken tot zondag 31 oktober én er zijn nog kaartjes beschikbaar. Wacht niet te lang! Ga naar schemerlichtfestival.nl voor meer informatie en koop een kaartje.

Fotografie: Ruth Petersen

Dit vind je misschien ook leuk