7x heerlijke bakkerijen in Nijmegen

Er gaat niets boven de geur van vers gebakken brood… We hebben de lekkerste bakkerijen in Nijmegen voor je op een rijtje gezet. Alles om het thuis extra gezellig te maken!

1. BackWERK Nijmegen

Ook bij BackWERK Nijmegen op Plein 1944, bakery-cafe, haal je in een warme en gezellige omgeving de heerlijkste versbereide gerechten. Al dat lekkers wordt aangeboden voor een klein prijsje. Er wordt gewerkt in een open keuken en de producten liggen al voor je klaar!

2. Bakker Arend

Heerlijk versgebakken broodjes en lekkernijen vind je bij Bakker Arend in de Lange Hezelstraat. Bakker Arend streeft naar gebruik van zoveel mogelijk biologische en natuurlijke grondstoffen. Een tip van ons: probeer eens hun befaamde mueslibollen, om je vingers bij af te likken!

6. Bakkerij Bart

Warme panini’s, superfrikandelbroodjes of vers gebakken broden haal je bij Bakkerij Bart Nijmegen in de Broerstraat, waar ondernemer en bakker Esther Kraus en het team je van harte welkom heten!

7. De Bakkerij

Bij De Bakkerij aan de Hatersteweg, social enterprise in Nijmegen, zie je dat het deeg met veel plezier meermalen gekneed wordt, lang mag rusten, rijzen en knapperig wordt afgebakken. Ze bakken er 7 dagen per week hun eigen verse biologisch brood en smaakvol banket.

Dit vind je misschien ook leuk...