Nieuwe koers café-restaurant LUX met nieuwe horecamanager Mark Nijhuis

LUX heeft bekende Nijmeegse horecaman Mark Nijhuis aangesteld als nieuwe horecamanager en zet hiermee in 2021 een nieuwe koers in voor haar café-restaurant. Ondanks de lange horeca-sluiting door alle corona-maatregelen investeert LUX in haar horecagelegenheid om straks, als de horeca weer open mag, opnieuw een inspirerende, culturele ontmoetingsplek te zijn die eigentijds en voor iedereen toegankelijk is.

Pien Houthoff (directeur-bestuurder LUX) over de aanstelling van Nijhuis: “Ik ben heel blij met de aanstelling van Mark. Hij brengt een flinke dosis creativiteit, vernieuwing en een professionele kijk met zich mee. Mark ziet dat de kracht van LUX zit in een bijzondere ontmoetingsplek in hartje Nijmegen en ziet vele kansen om de verbinding tussen ons programma en het café-restaurant verder uit te bouwen.” LUX heeft op het gebied van bezoekersaantallen afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt en voor LUX is het belangrijk dat het café-restaurant hierin ook meegroeit. Samen met het horecateam gaat Mark Nijhuis de nieuwe koers van het café-restaurant bepalen. Onder andere zal het terras en het café een upgrade krijgen.

Mark Nijhuis: “Ik vind het een mooie uitdaging om beleidsmatig de horeca van Arthouse LUX succesvol de toekomst in te loodsen. Ondanks de zeer uitdagende en onzekere situatie waarin alle horecabedrijven terecht zijn gekomen, wil ik met positieve blik naar komende periode kijken. Er komt zeker een moment dat we met z’n allen weer kunnen genieten van de mooie horeca in Nijmegen. Op dat moment zullen we met een vernieuwd LUX café-restaurant concept ook klaarstaan om alle bezoekers welkom te heten.”

Dit vind je misschien ook leuk