Boekenpanel geeft leestips tijdens online Boekenproeverij

Op woensdag 20 mei van 16.00 tot 17.00 uur kunnen leesliefhebbers kijken naar een tweede live-uitzending van de ‘Boekenproeverij’. Vanuit de Thiemeloods bespreken bibliotheekmedewerkers Marjolein Hordijk en Linda Vogelesang, samen met boekverkoper William Remmers van Dekker v.d. Vegt, de mooiste pareltjes uit de boekenwereld. De presentatie is in handen van schrijver Heidi Koren. 

Het is de tweede keer dat de Bibliotheek Gelderland Zuid een online versie van de Boekenproeverij organiseert. Normaal gesproken vindt de Boekenproeverij plaats op het Verhalenplein in Bibliotheek De Mariënburg. Vanwege de coronacrisis is dit momenteel niet mogelijk. Op 20 mei kunnen boekenliefhebbers via https://www.twitch.tv/vintagesoundsystem live kijken naar presentator Heidi Koren die in gesprek gaat met de boekenexperts. De uitzending is na afloop terug te kijken via dezelfde link. Tijdens de uitzending is er een prijsvraag, waarbij kijkers een van de besproken boeken kunnen winnen.

Inspiratie voor lezers

Bibliotheekmedewerkers Marjolein Hordijk en Linda Vogelesang bespreken samen met boekverkoper William Remmers niet alleen nieuwe titels, maar ook minder bekende boeken die zeer de moeite waard zijn om te lezen. Titels die heel geschikt zijn voor leeskringen, maar natuurlijk ook voor andere leesliefhebbers. Marjolein en Linda bespreken boeken die te vinden zijn in de (online) bibliotheek, William geeft tips over actuele titels die lezers nu absoluut niet mogen missen. 

Bibliotheken weer open

Vanaf maandag 18 mei zijn 17 van de 26 vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid weer geopend voor het lenen en inleveren van bibliotheekmaterialen. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/heropening