Student in Nijmegen?

Doe jouw verhaal en inspireer anderen! 

Dat Nijmegen een echte studentstad is, dat is bekend. De stad bruist van de energie voor jong én oud. Hier zijn ontzettend veel verenigingen, een uitgaansleven voor iedereen, terrasjes op elke hoek van de straat en natuurlijk het grootste event van Nederland: de Vierdaagsefeesten. Nijmegen blijft een aantrekkelijke stad voor studenten.

Op IntoNijmegen vertellen we graag de verhalen van studenten en studentenorganisaties die de stad kleur geven. We willen vooral verhalen laten horen van studenten die vanuit een andere stad in Nederland, of daarbuiten, naar Nijmegen zijn gekomen voor de studie. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal!

Hoe het werkt

Beantwoord de vragen zo uitgebreid als je kunt en wilt. Vervolgens redigeren wij de tekst tot een artikel, zie hier een voorbeeld. We streven ernaar jouw woorden zoveel mogelijk intact te laten. Je krijgt eerst te zien wat wij gemaakt hebben voordat we het artikelen publiceren, zodat eventuele onjuistheden eruit worden gehaald. Daarna publiceren we het artikel op de website, de nieuwsbrief en onze social media kanalen. Je ontvangt van ons natuurlijk de link.

Let op: afhankelijk van het aantal inzendingen kan het publiceren iets langer duren.

Daarnaast is het belangrijk dat:

  • Je goede kwaliteit horizontale of vierkante foto’s aanlevert (min 2 MB / max 5 MB). Graag minstens één portretfoto.
  • Je bij het indienen van deze gegevens akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Vragen? Neem dan contact op met info@intonijmegen.com.

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Dit vind je misschien ook leuk...