Nijmegen like a native

De oudste stad van Nederland bruist van de energie! Oftewel: Old City, Young Vibe. Of het nu gaat om een avondje stappen, culinair eten, shoppen of natuur, Nijmegen heeft het allemaal. Op loopafstand. Vanuit het hartje van de stad sta je binnen 15 minuten tussen de Konikpaarden op de Waalstranden.

Nijmegen heeft dus heel veel te bieden, maar waar gaan de echte Nijmegenaren naar toe? Bekijk hier de tips van locals en beleef Nijmegen like a native.

Teun Peters

Teun Peters is een bekende Youtuber, cameraman en acteur. Tevens geeft hij gastlessen op scholen en organisaties over mediawijsheid. Teun woont in Nijmegen-Oost.

Bekijk de tips van Teun

Jip Sanders

Jip Sanders is een sportieve influencer en gedragswetenschapper Speciaal Onderwijs. Jip mag dan wel geboren zijn in Brabant, maar in Nijmegen voelt zij zich thuis.

Bekijk de tips van Jip

Perry Ubeda

Perry Ubeda is beoefenaar van verschillende vormen van vechtsport. Hij verwierf wereldfaam door als enige ter wereld de wereldtitels te behalen in de vier varianten van het boksen. Hij is geboren en getogen in Nijmegen.

Bekijk de tips van Perry

Eva Eikhout

Eva Eikhout is programmamaker en presentatrice bij BNNVARA. Ze woont met haar vriendinnen in een Nijmeegs studentenhuis en houdt wel van een feestje. 

Bekijk de tips van Eva

Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael was 20 jaar lang frontman van de feestband De Sjonnies. 'De Koning van de Polonaise' is een echte Nijmegenaar.

Bekijk de tips van Ronnie

Maria Engels

Maria Engels is een echte Nijmegenaar. Ze is schilderes, zet zich in voor de lokale politiek en is een voorvechter voor de LGBT+ community. Ze woont in Bottendaal.

Bekijk de tips van Maria

Ontdek Nijmegen - Old city, young vibe