Studentenvereniging SUFV Hot Shots

Studenten Unihockey en Floorball Vereniging Hot Shots (SUFV Hot Shots) is dé studenten unihockey/floorballvereniging van Nijmegen. “Floorball is een mix van ijshockey en zaalhockey. Door de boarding rondom het veld, de lichtgewicht sticks en de bal met gaten is de sport dynamisch en snel. Door de hoge intensiteit kun je jouw hoofd leegmaken en je conditie verbeteren!” vertelt Nathalie Beekmans, voorzitter van het bestuur. Naast de trainingen worden er ook activiteiten georganiseerd en wedstrijden en toernooien gespeeld.

Met ruim 40 leden is Hot Shots een gezellige en knusse vereniging. De ontmoetingsplekken variëren van het Radboud Sportcentrum (RSC) waar ze trainen, tot de Yard (sportcafé) waar ze na de trainingen samen een drankje doen. Voor een borrel trekken ze naar hun stamkroeg Van Buren. Samen met Gwen Bleckmann en Hans van Haren vormt Nathalie het 18de bestuur van de vereniging.

Tal van activiteiten

De vereniging heeft een diversiteit aan activiteiten in petto voor haar leden. Naast de reguliere trainingen en wedstrijden organiseren ze activiteiten die het groepsgevoel versterken en voor de nodige ontspanning zorgen. Zo hebben ze glow in the dark golfen, bowlen, lasergamen, poolen, diner rouler, uitwisselingen met andere studenten sportverenigingen en pubquizzen op de planning staan.

“Twee jaarlijkse hoogtepunten zijn onze eigen ledendag – bestaande uit diverse activiteiten en een afsluitende borrel, en de HOT (Hot Shots Open Tournament) – een toernooi in het Radboud Sportcentrum dat we zelf organiseren,” vertelt Nathalie.

Niks moet, alles mag

De vereniging is al sinds september 2005 actief in Nijmegen en heeft in die tijd een hechte band met de stad opgebouwd. Wat Hot Shots typisch Nijmeegs maakt, is de laagdrempelige instap en de knusse gezelligheid. Het is een vereniging waar iedereen welkom is. “Niks is verplicht en alles mag!”

Het bestuur van Hot Shots zet zich voornamelijk in voor inclusiviteit. Met veel internationale leden is Engels de voertaal binnen de vereniging. Ze willen ervoor zorgen dat iedereen zich begrepen en welkom voelt. Daarnaast geloven ze in kwaliteit boven kwantiteit. Hierdoor creëren ze een inclusieve en open sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en kan genieten van de sport en het samenzijn.

Als je geïnteresseerd bent in unihockey/floorball en op zoek bent naar een gezellige, knusse en inclusieve studentenvereniging in Nijmegen, dan is Hot Shots zeker een vereniging om te overwegen. Ontdek meer over SUFV Hot Shots op www.hotshotsnijmegen.nl.

Jouw vereniging in de spotlight? Vul dan deze vragenlijst in!

Dit vind je misschien ook leuk...