Juli: de films van deze maand

Even wat anders doen dan uren op het strand liggen of ijsjes eten? Ga naar de bios! Ook deze maand staan er weer een aantal zenuwslopende, hilarische en ontroerende films op de planning van LUX, Pathé en Vue Nijmegen. Welke ga jij als eerste zien?

1. Barbie

Locatie: LUX Nijmegen
Samenvatting: In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent. Na verschillende computergeanimeerde televisiefilms, is dit de eerste live-action film gebaseerd op de Barbie-modepoppen van Mattel, met in de hoofdrollen de voor een Oscar genomineerde acteurs Margot Robbie en Ryan Gosling als Barbie en Ken.

 

2. The Wrath of Becky

Locatie: Pathé Nijmegen
Samenvatting: Nadat ze ontsnapt is aan een gewelddadige aanval waarbij ze haar vader verloor, probeert Becky haar leven weer op te bouwen. Ze vindt onderdak bij Elena, een oudere vrouw en zielsverwant. Wanneer een bende die bekend staat als de "Noble Men" in hun huis inbreekt, hen aanvalt en haar geliefde hond, Diego, meeneemt, besluit Becky bloederig wraak te nemen.

 

3. Oppenheimer

Locatie: LUX Nijmegen
Samenvatting: De wereld redden met het risico om deze ook te verwoesten. In Oppenheimer, de nieuwste film van Christopher Nolan duiken we in het verhaal van J. Robert Oppenheimer. Een epische thriller over de raadselachtige man achter de creatie van de atoombom.

 

4. Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Locatie: Vue Nijmegen
Samenvatting: In Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt.

 

5. Elemental (6+)

Locatie: LUX Nijmegen
Samenvatting: Disney en Pixar’s nieuwste film Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

 

Bonustip!

Deze zomer kun je met de LUX Zomerpas vier weken lang onbeperkt naar de film voor €19,95. De LUX Zomerpas is alleen aan te schaffen via de website. In de filmzalen is het altijd 21 graden en daarin kun je lekker even ontsnappen aan de hitte, een kleine break van het bakken in de zon.

Dit vind je misschien ook leuk...