5x hier scoor je je carnavalsoutfit in Nijmegen

Wie staat er alweer te springen voor het feest der feesten? Carnaval staat voor de deur! Een paar dagen feesten, verkleden, genieten en gezelligheid. Waar je moet zijn om de tofste carnavalsoutfits te scoren? Dit zijn de winkels waar dat kan!

1. SoLow Nijmegen

Haarspray, pruiken, party brillen, hotpants, het kan niet gek genoeg bij budgetwinkel SoLow (Molenstraat 54). Hier slaag je gegarandeerd voor carnaval.

2. Action

Van buikdanseres tot politie, verpleegster en hippie. Je vindt bij de Action (Graafseweg 45) verschillende spotgoedkope complete kostuums voor carnaval. Zo maak je er een voordelige carnaval van!

3. Xenos

Ook bij Xenos (Molenpoort 22)  vind je een ruim assortiment verkleedkleding. Voor de kleintjes, maar ook voor volwassenen. Nog een beetje schmink erbij en het feest kan beginnen!

4. Kruidvat

Neem eens een kijkje bij Kruidvat (meerdere locaties in de stad, bijvoorbeeld Passage Molenpoort 16 en Lange Hezelstraat 16) voor carnavalskleding. Kom er alles inslaan voor een geslaagd feestje!

5. HEMA

Ook HEMA (Grote Markt 5) slaat carnaval dit jaar niet over! Van vissershoedjes, stropdassen, roltongen, tot vlinderstrikjes en boa’s.

Dit vind je misschien ook leuk...