11x EK voetbal 2024 kijken op grote schermen in Nijmegen

Hup Holland hup: vanaf 16 juni mogen we het EK weer kijken. Op deze plekken in Nijmegen hangt een scherm en kijk je de wedstrijd van Oranje.

1. Café van Ouds

Kijk de wedstrijden van het Nederlands Elftal live bij Café van Ouds in Nijmegen. Geniet van 3 uur lang onbeperkt bier (pils), frisdranken (exclusief Red Bull) en huiswijnen. Aanbod geldig vanaf een uur voor de wedstrijd tot het laatste fluitsignaal van de officiële speeltijd. Prijs: 32,50 euro.

Augustijnenstraat 33, Nijmegen

 

2. Wijkfabriek – Wolfskuil Nijmegen

Alles oranje, groot scherm, biertje erbij! Voor de eerste keer live te volgen vanuit de Wijkfabriek. Kom in oranje en neem je vrienden mee.

Koninginnelaan 1, Nijmegen

 

3. Buur Nijmegen

Ook bij Buur Nijmegen wordt de wedstrijd van 16 juni aangezet op groot scherm. Neem je buren mee en aanmoedigen maar!

Deken Hensburchstraat 2, Nijmegen

7. Café de Derde Kamer

Al twintig jaar wordt Café de Derde Kamer omgetoverd tot een klein voetbalstadion tijdens het EK. Zowel binnen als op het terras zitten voetbalfans traditiegetrouw gekluisterd aan de beeldschermen. Ben jij hierbij?

Grote Markt 34, Nijmegen

 

8. Café St. Anneke

Alle EK-wedstrijden zijn live te volgen bij Café St. Anneke, dus kom gezellig kijken. Ook kun je meedoen aan de St. Anneke EK pool via stanneke.ekpooltjes.nl. De tussenstand wordt wekelijks bijgewerkt en opgehangen in het café. Bovendien wint de weekwinnaar elke week een gratis portie bitterballen.

Sint Annastraat 55, Nijmegen

9. Café Samson

Natuurlijk mag Café Samson ook niet in dit lijstje ontbreken: alle wedstrijden zijn live te volgen op hun schermen. Ook hier kun je meedoen aan een EK pool of vraag een formulier aan de bar. Tijdens de eerste wedstrijd worden er 10 Heineken EK shirtjes verloot onder degene die meedoen. 

Houtstraat 4, Nijmegen

 

10. Café Ons Thuis

Het gezellige Café Ons Thuis vind je in Nijmegen-Zuid. Vanaf zondag 16 juni staat het er in het teken van Oranje. De wedstrijd kijk je daar!

Heidebloemstraat 7, Nijmegen

 

11. Atelier Bar All Day

Ook bij Atelier Bar All Day worden de EK-wedstrijden binnen uitgezonden. Je kan hiervoor met groepen vanaf 4 man reserveren via hun DM of mail

Van der Brugghenstraat 14, Nijmegen
 

Dit vind je misschien ook leuk...