Wat is er te doen in Nijmegen – 30 november t/m 6 december

De feestdagen komen in zicht, de dagen worden steeds donkerder en wij hebben weer van allerlei leuks voor jou gevonden om deze dagen door te komen! Tijd voor een kerstboom, een leuk avondje uit en nog meer. 

1. Kerstbomen Drive Through

De feestdagen zijn in zicht en daar hoort een kerstboom bij! Koop je kerstboom in de ‘Kerstbomen Drive Through’ bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent en steun daarmee de voedselbank! Tot en met 20 december kun je hier, geheel corona-proof, je kerstboom kopen. Haal aan het einde van de drive through een lekkere oliebol bij de oliebollenkraam!

De drive through is geopend op donderdag en vrijdag van 16.00 en 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur.

2. Arjan Kleton | Met de fles grootgebracht

Zin in een leuk avondje? Op donderdag avond 3 december presenteer Arjan Kleton zijn debuut programma 'Met de fles grootgebracht'. Hij schenkt zijn publiek een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijke drama en improvisatie. Een leuk avondje vol plezier! Kijk op de site voor meer informatie!

De voorstelling vindt plaats op donderdagavond 3 december om 20.00 uur in de Thiemeloods.

 

3. Openbare rondleiding Museum Het Valkhof

Kom de eerste zondag van de maand naar Museum Het Valkhof en ga mee op ontdekking door de collecties of tentoonstellingen. Laat de museumexperts je van alles vertellen over het Romeinse verleden, vergezichten, de Vrede van Nijmegen of nog meer! Natuurlijk zijn de rondleidingen geheel corona-proof. Kijk voor meer info op de site!

Reserveren van tevoren is niet mogelijk, dat kan op de dag zelf aan de kassa van het museum op vertoon van een geldig museumticket! Vergeet je niet te melden!

4. Wat kun je doen met Sinterklaas?

Deze week is Sinterklaas natuurlijk jarig en dat moet gevierd worden. Omdat Sint en Piet zo ontzettend druk zijn en niet overal langs kunnen komen, geven zij wat leuke tips wat je wél allemaal kan doen tijdens de sinterklaasdagen en hoe jij toch, ondanks alles, een hele leuke pakjesavond kan hebben! Bij hier de tips!

5. Fabian Franciscus | Kleine Wereld

Zin in een gezellig avondje lachen, gieren, brullen? Op donderdag 3 december staat cabaretier en autist Fabian Franciscus in De Lindenberg in Nijmegen. Hij neemt je in zijn cabaretvoorstelling mee in de hilarische wereld van coaching. Kijk voor meer info op de site!

De voorstelling zal 2 keer plaatsvinden op donderdag 3 december. Een show om 19.00 uur en een show om 21.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk