Programma Vierdaagsefeesten Nijmegen compleet

Van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli vinden de 50ste Vierdaagsefeesten plaats. Op het grootste evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft: op meer dan 40 podia vinden ruim 1.000 optredens plaats. Uniek is de enorme diversiteit in programma en publiek: er is voor ieder wat wils, of je nu van pop, rock, levenslied, latin, dance of techno houdt.

Grote namen en bijzondere verrassingen

Het programma is nu compleet en terug te vinden op de vernieuwde website Vierdaagsefeesten.nl. Een greep uit de bekende namen op de podia van bijvoorbeeld Matrixx Live aan de Kade, Molenstraat, Grote Markt, Plein ‘44 en Joris Ivensplein: Davina Michelle, Lil’ Kleine, Corry Konings, Vengaboys, Suzan & Freek, Gerard Joling, André Hazes, Navarone, Snollebollekes, Maan, Frans Duijts, Famke Louise, Mental Theo, Boef, Paul Elstak, Marianne Weber, The Dirty Daddies, John de Bever, The Partysquad, Henk Dissel, Roy & The Rodjers.

Daarnaast is er minstens zo veel ruimte voor het ontdekken van bijvoorbeeld nieuwe, alternatieve muziek op het Valkhof Festival of dansen op het stadsstrand en genieten van theater bij Festival op ’t Eiland. In Otis Park vind je jazz, funk en soul. Sfeervolle locaties als De Kaaij, Faberplein, SMKMRKT en Credible weten al jarenlang een vast publiek festivalgangers aan zich te binden.

In de Stevenskerk vinden unieke optredens plaats van Luwten,Kokoroko, Roxeanne Hazes, The Teskey Brothers (uitverkocht), Echo Collective plays ‘Amnesiac’, Lucky Fonz III en Josh Ritter.Op diverse locaties in de stad wordt kinderprogramma aangeboden zoals de Kidsloop, Circusspeeltuin, voorstellingen van De Dansers of workshops Vakantievloggers & Reisreporters.

Zeven dagen lang

Verspreid over 7 dagen vinden anderhalf miljoen mensen in Nijmegen hun thuis. De één komt voor de vuurwerkshow op zondag, de ander voor ‘roze woensdag’ vol feestelijk programma in het teken van acceptatie en diversiteit. Samen met de wandelaars van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen sluiten de feesten op vrijdag af.

Vierdaagsefeesten Nijmegen

Zaterdag 13 t/m vrijdag 19 juli 2019,

Dagelijks vanaf 12:00 uur (na 00:30u diverse binnenprogramma’s)

Gratis toegang, met uitzondering van enkele programma-onderdelen als Stevenskerk Live

Foto: Paul Wijsen

Dit vind je misschien ook leuk