Er opent binnenkort een nieuwe horecazaak: a t e l i e r. - de ALL DAY BAR

Op 12 maart openen Sharon en Ananda hun splinternieuwe horecazaak: a t e l i e r., een ALL DAY koffie- en borrelzaak waar de bar alle genotsmomenten van de dag verbindt. Van een kickstart in de ochtend met een kop koffie of vers sapje/smoothie naar keuze, naar een toffe brunch specials met guilty pleasures. Later op de dag kun je hier terecht voor een borrel met goeie borrelplanken, een mooie selectie wijnen, speciaalbieren én cocktails.


Ananda en Sharon

Ondernemers Sharon en Ananda

Twee jaar geleden zijn Sharon en Ananda afgestudeerd aan hun master en sindsdien zijn ze werkzaam in de bedrijfswereld. Ze merkten al heel snel dat ze dezelfde visie hadden en dat ze hun motivatie en levenslust begonnen kwijt te raken, mede door corona. Het starten van een eigen bedrijf begon te kriebelen en met hun jarenlange ervaring in de horecabranche, leek dat Sharon en Ananda het beste startpunt. Ook het openen van een zaak in Nijmegen was een bewuste keuze.

"Nijmegen is echt ons thuis. Ook al zijn we het niet op papier, we voelen ons beide Nijmegenaren. Helemaal verliefd op deze stad! Daarom wisten we zeker: dit avontuur moest in Nijmegen plaatsvinden", vertellen Sharon & Ananda.

a t e l i e r. – BAR ALL DAY

Vijf maanden geleden hebben ze de knoop doorgehakt en zijn op zoek gegaan naar dé perfecte locatie voor hun eigen atelier. Het oude Savarijn (wat nu Brunswick is) was echt hun droompand en locatie, dus hier zijn ze enorm blij mee! Op dit moment zijn ze nog druk aan het verbouwen, maar a t e l i e r. krijgt een heerlijke retro vibe waar muziek, lokale producten, collabs, kwaliteit en inspiratie centraal staan

Opening op 12 maart

Op 12 maart gaan de deuren open en is er vanaf 16.00 uur een openingsfeest voor heel Nijmegen. Zo kunnen ze de liefde voor de stad met iedereen delen door middel van hun eigen atelier. Er draait natuurlijk een leuke DJ en het eerste drankje en plankje krijg je gratis. Vol = vol, dus wees er op tijd bij (geen reserveringen)!

Ben je benieuwd? Zet 12 maart met een dikke stift in je agenda en ga naar de opening van a t e l i e r. Geen zorgen als je dan niet kunt, vanaf 13 maart zijn de deuren weer open vanaf 10.30 voor brunch & borrel.

a t e l i e r.

Van der Brugghenstraat 14, 6511 SL Nijmegen
atelier-nijmegen.nl
instagram.com/atelier_barallday

Dit vind je misschien ook leuk...