Luisterthriller 'De val van Chris Coubergh' in LUX

Op zaterdag 19 juni beleef je in arthouse LUX de luisterthriller De Val van Chris Coubergh van het ROSA Ensemble. ROSA brengt met deze voorstelling een ode aan hedendaagse thrillers, het oude hoorspel-ambacht en aan de kunst van het luisteren naar diep verborgen geheimen.

Het ROSA Ensemble brengt met deze nieuwe luisterthriller filmmuziek en podcast samen tot een magisch-realistisch theaterhoorspel. Het publiek krijgt een draadloze hoofdtelefoon op en gaat zo letterlijk kopje onder in een prachtig klinkend en meeslepend verhaal. Welke geluiden maakt een plaats delict? Wat horen we in de buik van een zwangere vrouw? Hoe klinkt ons geweten? Het publiek beleeft ter plekke hoe deze luisterthriller tot stand komt en ziet de acteurs hun dialogen spelen, hoort de live muziek en ervaart hoe de geluidseffecten worden gemaakt.

De Val van Chris Coubergh is in arthouse LUX te zien op zaterdag 19 juni om 20.30 uur. Kaarten (€ 20,00) zijn te koop via lux-nijmegen.nl/podium.

In verband met de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Alle informatie over een prettig en veilig bezoek in LUX vind je op lux-nijmegen.nl/coronavirus.

Dit vind je misschien ook leuk