5x jongerentips in Nijmegen - 2 t/m 8 mei 2022

Deze week is Bevrijdingsdag, Moederdag én er zijn weer genoeg leuke dingen te ondernemen! De vrijheid vieren, Moederdagcadeautje kopen, quizzen en de lente op een bijzondere manier beleven. Check onze tips voor jongeren deze week.

1. Bevrijdingsdag vieren in Nijmegen

Vier de vrijheid in Nijmegen op Bevrijdingsdag! Benieuwd wat er allemaal in Nijmegen te doen is? Bekijk de activiteiten en onze tips voor Bevrijdingsdag hier

2. De Star Wars Quiz

Test je kennis over Star Wars bij de Star Wars quiz! In 8 ronden met vragen, foto's en fragmenten wordt je kennis getest over de rassen, wapens, technologieën en de vele verhaallijnen die het universum rijk is. Weet jij van welke planeet Chewbacca komt? Of wie de zoon is van Han Solo en Princess Leia? Stel je eigen team samen en kom meedoen!

Woensdag 4 mei 2022 om 20.30 uur In Waalhalla.

 

3. Moederdagcadeautje kopen

Zondag 8 mei is het weer Moederdag. Tijd om jouw moeder in het zonnetje te zetten! Bekijk onze cadeautips voor Moederdag en zoek een leuk cadeautje uit in de stad of online. Voor de moeders die van bloemen houden, van chocola houden of van een dagje wellness houden: er is genoeg leuks uit te zoeken!

4. De Nijmeegse Popquiz

Muziekliefhebbers opgelet! LUX verandert tijdens De Nijmeegse Popquiz in een heuse poptempel waar je de strijd aangaat om de felbegeerde titel van popquizkenner 2022. In de sfeer van popquiz à gogo komen alle mogelijke genres voorbij: van rock tot hiphop en van new wave tot Nederlandstalig. Je quizt deze avond onder het genot van een lekker drankje en met livemuziek van The Piano Man. Iedereen kan meedoen en je kunt op de avond zelf een team samenstellen. Aanmelden is niet nodig.

Vrijdag 6 mei om 20.30 in LUX Nijmegen.

 

5. De lente beleven op een bijzondere manier

De blinde en slechtziende gidsen van muZIEum staan in de meivakantie voor je klaar om te begeleiden tijdens een bijzondere ontdekkingsreis. In de lente komen er bladeren aan de bomen, de dagen worden langer en we genieten van de eerste zonnestralen. Ervaar zelf hoe dat is door de ervaringsdeskundigen zelf bij muZIEum. Deze meivakantie is er ook nog eens een leuke actie voor de vroege vogels. 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...