9x clubs en cafés met elektronische muziek

Houd jij van elektronische muziek? Op deze plekken in Nijmegen kun je de hele nacht dansen op heerlijke elektronische beats!

1. Club Novia

Club Novia is een gloednieuwe club in het centrum van Nijmegen. Op vrijdag- en zaterdagavond draaien ze verschillende muziekstijlen als techno en house. 

2. Doornroosje

Het Nijmeegse poppodium Doornroosje organiseert niet alleen concerten, maar ook regelmatig elektronische muziekavonden. Met een capaciteit voor grote menigten biedt Doornroosje een geweldige sfeer om helemaal op te gaan in de elektronische beats van bekende DJ's en opkomend talent.

 

3. Merleyn

In Merleyn, het kleine zusje van Doornroosje, zijn er regelmatig feestjes met elektronische muziek. Zo organiseren ze techno, Drum and Bass and House feestjes. 

4. De Vasim

De Vasim is een industriële locatie die bekend staat om zijn unieke sfeer en geweldige elektronische muziekfeesten. Hier vinden regelmatig techno- en house-evenementen plaats waar dansliefhebbers uit de hele stad samenkomen om tot in de vroege uurtjes te feesten.

5. Freya 

Club Freya is een disco- en housenachtclub gelegen in de Tweede Walstraat die alleen open is op vrijdagavonden. Kom op tijd want er staat vaak een lange rij voor deze populaire uitgaansplek. 

6. Brebl

Brebl is een cultureel centrum dat vaak dienst doet als ontmoetingsplek voor elektronische muziekliefhebbers. Hier kun je genieten van diverse elektronische muziekgenres zoals trance, drum and bass en dubstep. 

7. De Onderbroek

De Onderbroek is een alternatief café in Nijmegen waar je regelmatig elektronische muziekfeestjes kunt vinden. Het is een fijne en gezellige plek om nieuwe muziek én mensen te ontdekken. 

8. Waalhalla

Waalhalla is een voormalige fabriekshal die is omgetoverd tot een veelzijdige plek voor culturele evenementen, waaronder elektronische muziekfeesten. Deze locatie biedt een industrieel decor met een podium waar bekende DJ's hun kunsten vertonen en feestgangers laten bewegen op de energieke beats.

9. De Plak

De Plak is een gezellige bar waar je kunt genieten van elektronische muziek in een intieme setting. Met thema-avonden gewijd aan verschillende elektronische genres, kun je hier dansen op je favoriete beats en tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoeten.

Dit vind je misschien ook leuk...