Augustus: de nachttips van nachtburgemeester Celia Okoro

Iedereen herstelt van de mooiste week van het jaar? Juli was een maand vol viering, gezamenlijkheid, wat regendruppels, en vooral heel veel gezelligheid. Op naar de tweede zomermaand: Augustus! Nijmegen wordt niet voor niets het 'Havana aan de Waal' genoemd. De tips van deze maand beloven klinkende glazen en knusse zomeravonden.

#1 Kronkel at de Kaaij

Op 5 augustus verwelkomt Kronkel je bij De Kaaij voor een avond vol muzikaal genot! Luister op het culturele terras van Nijmegen naar optredens van Divverent en Kaboutertje Putlucht, terwijl je geniet van een gezellige sfeer.

Kronkel heeft een verrassend programma voor je samengesteld: twee fantastische muzikale acts, een spannend potje bingo, een heerlijke milkshake bar, een betoverende bubbelshow en een knusse loungeplek om te ontspannen. Beleef de magie van deze bijzondere combinatie van coffeeshop-cultuur en bruisend entertainment.

De toegang is gratis, dus kom langs en laat je meeslepen in een avond vol plezier en genot op De Kaaij!

Wanneer: Zaterdag 5 augustus
Waar: De Kaaij
Meer informatie

#2 Ponton festival @ Hubert

Zet je schrap voor het ultieme zomerfeest op 12 augustus: Ponton festival bij Hubert!  

Verbeeld jezelf dansend en genietend op dit hete, zomerse evenement terwijl je afkoelt in een van de verfrissende zwembaden. Hubert heeft maar liefst één groot zwembad en drie hottubs voor de echte waterratten. Daarnaast geniet je van een ruime keuze aan heerlijke drankjes, cocktails en opzwepende muziek. Dit spektakel is een samenwerking tussen Bijsmaak en Hubert, wat garant staat voor een onvergetelijke ervaring.

Mis deze kans niet om de zomermaand in stijl af te sluiten! 

Wanneer: Zaterdag 12 augustus
Waar: Hubert
Meer informatie

 

#3 Nacht NEUS @ NEUS

De unieke 'art bar' NEUS, gevestigd in de Tweede Walstraat, combineert een galerie, atelier en café op een inspirerende manier. Het is dé plek voor ondernemende utopisten en nachtbrakers in Nijmegen.

De hele maand augustus staat in het teken van "Nacht NEUS", met wekelijkse events die je elke donderdagavond vanaf 20.00 uur tot in de late uurtjes kunt beleven. Het programma is elke week verrassend anders, boordevol diverse performances en installaties die je zintuigen op scherp zetten.

Laat je verwonderen door bijzondere videos, betoverende geuren, uitdagende muziek en speciaal samengestelde cocktails. Nacht NEUS is een uitnodiging om jezelf te laten meeslepen in een wereld van creativiteit en beleving!

Wanneer: Donderdag 17 augustus
Waar: NEUS
Meer informatie

#4 Club Tropicana @ Bloemerbar

Op 25 augustus is het tijd om te feesten bij Club Tropicana in de Bloemerbar! Deze jonge maar inmiddels breed bekende hotspot heeft een speciaal cadeautje voor de thuisblijvers: vanaf nu kun je elke vrijdag genieten van de wekelijkse 'Club Tropicana'.

Het steegje naast de Bloemerbar wordt omgetoverd tot een ware droom voor terras liefhebbers. Sfeerlampjes en prachtige aankleding zorgen voor een betoverende ambiance, terwijl het lekkere eten en het geroezemoes van een bruisende omgeving en klinkende glazen het gevoel geven alsof je je in 'Havana aan de Waal' waant.

Het eten wordt verzorgd door verschillende restaurants in de Bloemerstraat, waaronder Lebowski, Burger Business, Pita Bar en Terra Rossa, dus je kunt rekenen op een smaakvolle en gevarieerde culinaire ervaring.

Wanneer: Vrijdag 25 augustus
Waar: Bloemerbar
Meer informatie

Organiseer jij binnenkort een feest of festival? Of opent er een mooie expositie? Geef je podium aan een mooi muzikaal evenement? Wil je iets aanraden aan andere Nijmegenaren? Laat het weten via info@nachtburgemeesternijmegen.nl en krijg een plekje in de maandelijkse ‘Nachttips van de Nachtburgemeester’!

Dit vind je misschien ook leuk...