5x dit wil je niet missen op Oranjepop

Op 27 april is het tijd voor Oranjepop! Om samen de verjaardag van Willem te vieren, is het Hunnerpark omgetoverd tot een gezellig festival met mooie livemuziek en een gezellige sfeer. Deze vijf dingen mag je absoluut niet missen! 

1. Bumble B. Boy

De meest verwarrende festivalsensatie van 2023! Bumble B. Boy is een mislukte kinderentertainer en weirdo-punk musical act die theatrale live optredens, ritmische post-punk muziek en fictieve multimedia verhalen combineert. Hij woont in Nijmegen en heeft een eigen oefenruimte in De Basis, het oude Doornroosje. Ook staat hij komende zomer op meerdere grote festivals zoals Best Kept Secret. Vorig jaar stond hij al op het Valkhof Festival. 

21.15 - 22.00 | Parkstage

 

©  De Roos van Nijmegen

2. De Hangout

De Hangout is fijne plek waar bezoekers de hele dag kunnen dansen op verschillende DJ’s. Houd de pagina van Oranjepop in de gaten voor het programma. 

© Bram Geurts

3. Kaasgehakt van de Plak 

Het eten op Oranjepop wordt geserveerd door het Nijmeegse Café de Plak. Zij staan ondere andere bekend om hun beroemde en heerlijke kaasgehakt! 

©  Café de Plak

4. The Haunted Youth

De nieuwe indiesensatie uit Belgie werd al gelijk een echte sensatie wordt genoemd. The Haunted Youth is de band rond zanger en muzikant Joachim Liebens uit Hasselt. Samen met zijn band brengt hij meeslepende psych-/ indiepop, die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive of zelfs The Curve. De nummers – over twijfels, hoop en hoe het voelt om een onbegrepen misfit te zijn – pakken uit met groots, dromerig en internationaal geluid waar je als een blok voor valt. Komende zomer de band onder andere ook op de main stage van Rock Werchter.

16.30 - 17.30 | Waal Stage

 

©  Henk Beenen

5. Myra Pilar

Myra Pilar is een zangeres en songwriter uit Nijmegen. Haar muziek is breed te omschrijven als Acoustic Pop, met invloeden uit Soul, R&B en Sing- en Songwriting. De diversiteit van haar repertoire maakt haar uniek: van meeslepend en eerlijk tot dansbaar en groovy. Haar diepe, oprechte stem en haar doorleefde teksten verrassen je in elke song. In 2019 op 4 oktober bracht Myra Pilar haar debuutalbum “MYRA PILAR” uit. Op dezelfde avond presenteerde zij deze in een uitverkocht “Merleyn” in Nijmegen.

14.15 - 15.00 | Park Stage

 

© Bram Geurts
Oranjepop is op Koningsdag, 27 april, te bezoeken in het Hunnerpark. Hier geniet je van de mooiste livemuziek en een drankje. Meer informatie over het programma vind je op deze pagina. Alvast tickets kopen? Hier koop je ze online

Dit vind je misschien ook leuk...