Wild Wijn Fest editie 22 mei 2022

Op zondag 22 mei is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe editie van het Wild Wijn Fest! Het Wild Wijn Fest is een intiem wijnfestival georganiseerd door enthousiaste wijnprofessionals en koks. Samen maken zij een laagdrempelig, gezellig maar op topniveau wijn-spijs festival. En laten ze zien dat wijn voor iedereen is, worden je smaakpapillen gekieteld, sexy wijnen geschonken en nemen ze je mee door de wereld van wijn en spijs. Weg met het stoffige en hoogdravende imago van wijn! Bij het Wild Wijn Fest draait het om genieten! Dit jaar op een nieuwe locatie: Strandbar Stek, een prachtige locatie met uitzicht op de Waal. Dus hoogste tijd voor een glaasje in je hand en je voetjes in het zand onder het genot van een gezellig deuntje van Willy Vetsap. 

De vijf verschillende sommeliers verzorgen de wijnen en Bistro Flores verzorgt de amuses (let op: hier heb je een Wildcard ticket voor nodig!) Verder is er naast een wijnbar ook een bar met bier, fris en cocktails en kun je heerlijke desem pizza's van Streekbakker Jorrit eten. 

Wildcards in de Pre Sale kosten 35 euro (dat is inclusief entree en de borg voor je glas), je kunt ook een ticket voor enkel entree (5 euro plus 5 euro borg voor je glas) kopen. Let wel, alleen met de Wildcard kun je genieten van de amuses die Bistro Flores maakt voor bij de wijnen! Er is een limiet aan de Wildcards dus op is op!

Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop.

Zien we jou op 22 mei met je voeten in het zand en een glas wijn in je hand?

Dit vind je misschien ook leuk..