Vierdaagsefeesten geeft Pins aan échte feestbeesten

Vierdaagsefeesten viert deze week haar 50ste jubileum. Speciaal voor Vierdaagsefeestenbezoekers die een ronde langs alle podia maken, biedt de organisatie iets extra’s: wanneer je kunt aantonen dat je op minimaal 10 feestlocaties bent geweest, krijg je een pin opgespeld!

Alle Nijmeegse feestbeesten begrijpen natuurlijk meteen: deze moet je hebben. Snel die 10 podia langs dus! Lees hier meer over de Vierdaagsefeesten.

Waarom? Daarom!

Vierdaagsefeesten is een uniek evenement van 40 festivals in één, waar iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of voorkeuren, kan genieten en elkaar ontmoeten. De organisatie wil iedereen eren die de verbinding zoekt, zijn of haar blikveld openstelt en een rondje langs alle podia maakt. Een beloning voor de ruim 7 kilometer die je dan aflegt, maar ook omdat je een trouwe ambassadeur van de feesten bent!

Wat moet je doen?

Toon aan met selfies, locatietracker op je telefoon en/of overtuigingskracht dat je bij minimaal 10 verschillende podia bent geweest en ontvang de gratis pin. Deze is verkrijgbaar bij Valkhof Festival, Matrixx @ the Park, VVV stand aan het Keizer Karelplein en VVV winkel in de Stadsschouwburg. Geen tijd maar toch graag een pin? Dan zijn ze daar ook te koop voor €1.

Nog een extraatje voor jarigen

Eerder maakte de organisatie al bekend haar verjaardag graag te vieren met andere jarigen: wie tussen 13 en 19 juli jarig is, kan een bewijs hiervan sturen naar ‘info@vierdaagsefeesten.nl’ met onderwerp ‘jarig’ en aangeven voor welk concert in de Stevenskerk hij of zij graag een gratis kaartje ontvangt. Zo lang de voorraad strekt.

Dit vind je misschien ook leuk