Vier de nacht: nachtprogramma van de Vierdaagsefeesten

Dit jaar is het nachtprogramma voor het eerst officieel onderdeel van de Vierdaagsefeesten! De Nachtburgemeester Nijmegen en Stichting Vierdaagsefeesten hebben de handen ineengeslagen en samen het initiatief genomen voor Vier de nacht.

Na zonsondergang is Nijmegen op zijn mooist. De Nachtburgemeester van Nijmegen en de Stichting Vierdaagsefeesten presenteren dit jaar voor het eerst een overzicht van de nachtelijke evenementen tijdens die mooiste week van het jaar. En terecht! Naast de enorme dagprogrammering, van meer dan 1.000 verschillende acts, trekt het bruisende nachtleven die week ook recordaantallen bezoekers vanuit het hele land. Een breed en gevarieerd aanbod zorgt ervoor dat iedereen zijn ei kwijt kan in de Nijmeegse nacht. Het nachtprogramma wordt ook meegenomen in het officiële programmaboekje.

Feesten na middernacht 

De complete binnenprogrammering ná middernacht, inclusief tips door de Nachtburgemeester, is nu terug te vinden op vierdenacht.nl. Van techno in Doornroosje en Old Cave, naar urban in Drie Gezusters. Van house in Brebl tot kroegtijgeren bij Van Ouds en BAR 2. Tijdens de Nijmeegse nacht is genoeg te beleven!

Bekijk dus snel het overzicht van alles wat het diverse nachtleven van Nijmegen te bieden heeft tijdens de Vierdaagsefeesten. Zo kun jij, na een avondje bij één (of meer) van de 40 buitenpodia, handig kiezen waar je nog even door wilt feesten. En ga je lekker ergens naar binnen, zodat de binnenstadsbewoners thuis rustig kunnen gaan slapen.

De Vierdaagsefeesten vinden van 13 t/m 19 juli plaats in Nijmegen. Kijk voor meer informatie op:
https://www.vierdaagsefeesten.nl/ en https://www.vierdaagsefeesten.nl/vier-de-nacht.

Dit vind je misschien ook leuk