Topfilms kijken op de Waalkade

De zomer loopt ten einde en het wordt weer eerder donker. Daarom organiseren de ondernemers aan de Waalkade voor het tweede jaar op rij een buitenbioscoop. Op zaterdag 12 en 19 september staat er een groot scherm onderaan de trappen van de Waalkade waar filmliefhebbers gratis kunnen kijken naar de films Intouchables en Mamma Mia!

De afgelopen dagen kon er online gestemd worden op een lijst met topfilms. De films Intouchables en Mamma Mia! kregen veruit de meeste stemmen en zullen worden getoond op zaterdag 12 en 19 september. De grote betonnen trap en 30 strandstoelen doen dienst als tribune en bieden geheel coronaproof ruimte voor 100 personen. Op tijd komen wordt aangeraden om een plek te bemachtigen want de capaciteit is in verband met het coronavirus een stuk lager dan vorig jaar en vol = vol.

Beide avonden begint de film om 21:00 uur, inloop is vanaf 20:00 uur. Op 12 september wordt Intouchables getoond en op 19 september Mamma Mia! Bezoekers mogen zelf kussens en dekens meenemen om comfortabel te kunnen genieten van deze twee topfilms. Bij de bar kan men terecht voor een drankje om er helemaal een topavond van te maken.

Fotografie: Bert Beelen

 

Dit vind je misschien ook leuk