Starters4Community organiseert paasbingo en paasspeurtocht

Starters4Community is een team van 13 startende ondernemers uit Nijmegen met verschillende achtergronden maar met dezelfde missie: de wereld een stukje groener, duurzamer en sociaal inclusiever maken. Wij geloven dat sociaal ondernemerschap de wereld op een duurzame wijze kan veranderen. In de komende maanden gaan we aan de slag met, en leren over sociaal ondernemen van het programma van Starters4Community en ondersteunen we met onze kennis er ervaring sociale ondernemers en duurzame initiatieven uit Nijmegen en omgeving.  

Om dit te financieren zijn wij een crowdfunding gestart. Ook organiseren we de komende tijd allerlei activiteiten zoals een gezinsspeurtocht in het Valkhof en een fundraising paasbingo.

Paasbingo

Zaterdagavond 3 april, van 18:30 tot 19:30 uur staat er een te gekke paas bingo/veiling gepland. Hierbij zijn gave prijzen te winnen gesponsord door lokale ondernemers in Nijmegen. Denk aan een bierpakketjes van brouwerij Nevel, taartdoosje van Moes en vele andere prijzen. Doe jij ook mee? 

Ook gaan we in de pauze te gekke items veilen zoals een massage, een gesigneerd N.E.C. shirt, ecosysteem, workshops en bijvoorbeeld het boek Eerste Hulp Bij Overbelasting. Help jij ons mee impact te maken? Doe mee aan de bingo & veiling en steun sociale ondernemers voor een betere wereld!

Paasspeurtocht

Zaterdag en zondag 3 en 4 april tussen 11:00 en 16:00 uur staat er in het Valkhofpark een paasspeurtocht voor gezinnen gepland. De paashaas is een paar van zijn speciale paaseieren kwijt. Komen jullie ze zoeken en lukt het om de opdrachten uit te voeren? De speurtocht is georganiseerd door impact makers en de opbrengst gaat naar het ondersteunen van sociale ondernemingen die de wereld een stukje beter willen maken! Opgeven kan tot vrijdag 2 april, via deze link.

Dit vind je misschien ook leuk