Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging openen zalen voor het grote publiek

De coronamaatregelen zijn flink versoepeld. Vanaf vrijdag 18 februari kunnen Stadsschouwburg en De Vereeniging hun deuren weer openen voor het grote publiek. Het is bijna als ‘vanouds’. Omdat ook de horeca langer mag openblijven, is het eveneens mogelijk om na afloop van de voorstelling een drankje te drinken en na te praten in ons Theatercafé of in Restaurant De Vereeniging.

Directeur Eva Middelhoff: “Hier hebben we met zijn allen lang op gewacht: het openen van de zalen voor het grote publiek. Niets is meer aanstekelijk dan een bulderende lach of collectieve snik uit de zaal. Ik weet dat artiesten en musici ongelofelijk blij zullen zijn om weer voluit te kunnen. De medewerkers en vrijwilligers van Stadsschouwburg en De Vereeniging staan klaar om iedereen gastvrij te ontvangen.”

Bezoekers kunnen nu weer, in groteren getale, genieten van meeslepend theater en hartverwarmende concerten. De komende weken staan Roué Verveer, Phion, Titanic de musical en vele anderen op de Nijmeegse podia.

Op de website van Stadsschouwburg en De Vereeniging www.sedv.nl staat het actuele programma.

Enkele dagen voorafgaand aan de voorstelling of het concert ontvangen kaartkopers een servicebericht met specifieke informatie over hun bezoek.