Op wereldreis in de Lindenberg tijdens Kindermuziekweek 2022

Op zondag 10 april komen muziekgroep Trapperdetrap en muzikant en theatermaker Thijs Borsten naar de Lindenberg. Samen spelen ze het interactieve concert Liedjes zonder grenzen (4+), waarin ouders samen met hun kleuters op reis kunnen. Zorg dat de koffers klaarstaan, want de reis gaat langs verschillende landen met bekende én nieuwe liedjes. Land na land wordt jouw eigen muziekatlas gevuld, en meezingen mag! Liedjes zonder grenzen (4+) is onderdeel van de nationale Kindermuziekweek 2022. 

Over de voorstelling 

Meneer de Graaf weet alles, is óveral geweest en kan heel veel. Hij is al heel oud, dus een spagaat kan hij niet meer, maar daar wil hij zelf ook niets van weten. Hij is jong van geest, houdt van vertellen en neemt je mee op reis over de wereld. Dat doet hij niet alleen, maar samen met zijn muziekvrienden én zijn dokter. Onderweg raakt hij wel eens iets kwijt. Aan de kinderen de taak om dat te vinden voor het te laat is. Waar heeft hij bijvoorbeeld zijn ruimtepak laten slingeren? Zonder deze uitrusting kan hij onmogelijk naar zijn laatste bestemming… de maan! 

Over de nationale Kindermuziekweek 

De nationale Kindermuziekweek 2022 vindt plaats van 1 t/m 10 april en is een initiatief van 13 Nederlandse organisaties uit de muzieksector. Het doel van de muziekweek is om alle kinderen uit Nederland t/m 12 jaar te laten genieten van het maken van én luisteren naar (live) muziek, omdat muzikale ontwikkeling bijdraagt aan de algemene cognitieve en emotionele ontwikkeling van kinderen. 

Praktische informatie 

Liedjes zonder grenzen (4+) is op zondag 10 april om 15.00 uur te zien in de Lindenbergzaal. Kaarten zijn te koop via www.delindenberg.com/theater voor € 8,50 (jeugd t/m 12 jaar) en € 13,- (volwassenen), met een kortingsprijs van € 11,50 voor CJP-houders en 65+’ers. 

Dit vind je misschien ook leuk...