Night at the Museum - Museum het Valkhof

Altijd al willen weten wat er 's nachts in een museum gebeurt? Houd je van mysterie? Dan is dit je kans! RAGweek organiseert een nachttour door ons museum. Studenten van verschillende studierichtingen zullen het over de wetenschappelijke relevantie van museumstukken hebben en een nieuwe blik op de historie werpen.

Door de aanhoudende maatregelen wordt de Night at the Museum online georganiseerd. Via een ZOOM call kun je vrijdagavond 16 april om 17:00 vanuit het comfort van je eigen huis kun je meekijken met een exclusieve avondtour door het museum, waarin de studenten de mooiste stukken uit de collectie zullen toelichten. Uiteraard is er de ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan over de getoonde stukken!

De studenten doen dit natuurlijk allemaal volledig vrijwillig en het evenement is voor iedereen (ook niet-studenten) gratis te bezoeken. Om toch de goede doelen te steunen, biedt RAGweek voor 2,50 een zelfgemaakt digitaal boekje aan waarin ze de museumstukken nog eens extra toelichten. Dan kun je, als het museum weer open gaat, iedereen verbazen met je algemene kennis. Bestellen kan hier.

Wat is de RAGweek? 

De RAGweek is een jaarlijks terugkerende week waarin studenten zich in zetten voor het goede doel. Samen met heel studerend Nijmegen proberen ze dit jaar zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting de Hond Kan de Was Doen en Right To Play. Check alle RAGacties hier!

Meedoen met de Night at the museum? Bekijk hier het event.

Dit vind je misschien ook leuk