LangeHezel46 | Ruimte voor Kunst opent de deuren!

LangeHezel46 biedt naast een expositieruimte voor tentoonstellingen ook een atelier voor workshops en een plek voor ontmoeting. Na een aanloop van ruim anderhalf jaar is het eindelijk zover: LangeHezel46, Ruimte voor Kunst, opent de deuren.

LangeHezel46 biedt naast een expositieruimte voor tentoonstellingen ook een atelier voor workshops en een plek voor ontmoeting. Niet alleen kunstliefhebbers, maar ook toevallige passanten in Nijmegens hipste winkelstraat zijn van harte welkom in LangeHezel46. “We bieden regelmatig wisselende tentoonstellingen. En natuurlijk is wat geëxposeerd wordt ook te koop”, aldus Hettie.

Op dat punt verschilt LangeHezel46 niet van een ‘gewone’ galerie. Wat haar anders maakt is de ideële doelstelling. “Opbrengsten worden ingezet om de middeleeuwse ruimte te onderhouden en te bewaren voor Nijmegen.” Eigenares Hettie Laarakker: “Ik vind het heel leuk de begane grond van dit eeuwenoude bakstenen dwarshuis te kunnen delen en beeldend kunstenaars de mogelijkheid te bieden hun werk te exposeren binnen de middeleeuwse muren”. Momenteel exposeert Wilfrie Linssen haar beelden. Binnenkort is werk te zien van Ronnie van Wijk, Ad Merx en Agatha van Amée. LangeHezel46 is een charmante aanwinst voor de binnenstad en voor iedereen die de Nijmeegse geschiedenis en de beeldende kunst een warm hart toedraagt.

LangeHezel46 – Ruimte voor Kunst - is gevestigd aan de Lange Hezelstraat 46 in Nijmegen en geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00u. Voor meer informatie en de actuele agenda zie www.langehezel46.nl