Klaar voor een volgende stap: REFORM by atelier

REFORM wordt de eerste ‘Reformer Pilates Boutique Studio’ in Nijmegen. In de afgelopen maanden zijn Sharon en Ananda, initiatiefnemers van Atelier, hard bezig geweest met alle voorbereidingen. Ze verwachten eind 2023 open te gaan. Niet ver van atelier, namelijk ook op het Hertogplein!

Liefde & inspiratie voor REFORM

De inspiratie en vooral liefde van de ondernemers voor de reformer methode is ontstaan in de afgelopen jaren, bij studio's in de randstad en het buitenland. De reformer methode is een low impact workout, met hoge resultaten. Voor vrouwen, mannen en alle leeftijden (vanaf 18). De ‘signature’ REFORM groepslessen worden straks op kleine schaal gegeven zodat ze altijd de persoonlijk aandacht kunnen waarborgen.

Reformer Pilates & More

Naast reformer pilates krijgt REFORM een op maat gemaakte sauna voor leden en ook een koffiehoek voor alle ‘early birds’ en koffieliefhebbers. De stijl van REFORM word 'Scandinavian Grey', meer verklappen ze nog niet.

Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden voor de pre-registratie lijst, om onderdeel te zijn van de eerste reformer pilates studio in Nijmegen. Wees er snel bij, want er is een gelimiteerd aantal abonnementen.

Aanmelden voor meer informatie kan via de website: www.reform-nijmegen.nl.
 

Dit vind je misschien ook leuk…