5x jongerentips in Nijmegen - 7 t/m 13 feb 2022

Check de 5 leukste tips voor jongeren deze week. Nieuwsgierig wat Nijmegen deze week te bieden heeft? Bezoek de vernieuwde beleving bij het muZIEum, proef gratis van creatieve cursussen, ga goedkoop uit eten of ontdek vijf leuke activiteiten in Nijmegen-Zuid.

1. Vernieuwde belevingen bij het muZIEum

Kan iemand die blind of slechtziend is een film kijken in de bioscoop? Want hoe vindt iemand de juiste stoel en hoe ‘kijkt’ diegene naar de film? Het antwoord op de vraag: natuurlijk kunnen blinden en slechtzienden naar de bioscoop. Benieuwd hoe? Je beleeft het in het muZIEum.

2.  Proef gratis van de creatieve cursussen

Wil je graag iets creatiefs leren maar twijfel je wat? Dan is dit je kans om het te ontdekken! Vanaf vandaag t/m 12 februari kan iedereen gratis cursussen komen uitproberen bij Lindenberg Cultuurhuis. De hele week is er een breed aanbod in dans, theater, schrijven, muziek en beeldende kunst. Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden voor een proefles kan via www.delindenberg.com/nieuws/proeflessenweek.

 

3. Workshop tekenen en schilderen 12 - 17 jaar

Wil je onderzoeken wat voor kunstenaar je bent? Een priegelaar op de vierkante centimeter of een uitbundige verfspatter? Dat kan allemaal in deze cursus van de Lindenberg, waarin je ook je eigen talent ontdekt en verder ontwikkelt.

Lesdag is op maandag, dinsdag of donderdag in de Lindenberg.

 

4.  Goedkoop uit eten in Nijmegen

Uit eten is altijd lekker, maar je hebt niet altijd even veel geld om bij luxe restaurants te gaan eten. Soms wil je gewoon voor een goedkoper prijsje eten! Daarvoor hebben wij een leuk lijstje gemaakt. Ontdek hier waar je goedkoop uit eten kunt.

5. Ontdek de activiteiten in Nijmegen-Zuid

De jongerenwerkers van Bindkracht10 zijn er voor alle jongeren (onder de 23 jaar) uit de wijk. Ze ondersteunen jou bij al je talenten, vragen en ideeën. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd waar jij naartoe kunt gaan. Benieuwd wat er in Nijmegen-Zuid te doen is? Jongerenwerker Niels Goezinne uit stadsdeel Nijmegen-Zuid geeft vijf leuke tips!

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Dit vind je misschien ook leuk...