Help mee het cultuuraanbod in Nijmegen beter zichtbaar te maken

Ben jij 65 jaar of ouder en woon je in (regio) Nijmegen? Wil je het gepensioneerden makkelijker maken om van kunst en cultuur te genieten? Meld je dan aan voor de twee creatieve sessies van Club Goud in Bibliotheek De Mariënburg, op vrijdag 17 november en woensdag 29 november (13:30 - 16:30).

Struin je alle programmafolders van Nijmegen af? Volg jij alle theaters en musea op social media? Of heb je juist het gevoel dat je veel mist van het moois aan kunst en cultuur? Deel jouw ervaringen en help mee om het cultuuraanbod in de stad beter onder de aandacht te brengen! Onder begeleiding van kunstenaars/onderzoekers Mariska Lamiaud en Aurore Brard ga je op een creatieve manier op zoek naar problemen en oplossingen: hoe blijf jij het liefste op de hoogte van culturele activiteiten? Wat is er nodig, wat mis je, wat gaat er al goed?

Waarom meedoen?

Club Goud streeft ernaar om mensen zo lang mogelijk verbonden te houden met de maatschappij, hoe oud je ook wordt. Met het project ‘Lang Leven Cultuur’ onderzoeken we hoe we het aanbod van kunst & cultuur kunnen verbeteren voor gepensioneerde Nijmegenaren. Om cultureel programma te bezoeken, moet je eerst weten wat er te doen is in de stad. Daarom onderzoeken we graag samen met jou of het cultuuraanbod beter zichtbaar kan worden gemaakt. Tijdens de sessies is er ook tijd voor een kop koffie of thee en gezelligheid. Als dank voor je hulp krijg je een vrijkaartje voor een cultureel evenement in Nijmegen.

Aanmelden

De sessies vinden plaats op vrijdag 17 november (13:30 - 16:30) en woensdag 29 november (13:30 - 16:30) in Bibliotheek De Mariënburg (Mariënburg 29, Nijmegen). Wil je je aanmelden of heb je vragen? Stuur een mail naar hallo@clubgoud.com.

Bekijk de website voor meer informatie: www.clubgoud.com

Dit vind je misschien ook leuk…