Festival TREK zoekt podium talent

Festival TREK is voor het zevende seizoen van het grootste rondreizende foodfestival van Nederland op zoek naar creatief talent. Van 5 tot en met 7 juni komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek in het Hunnerpark. Festival TREK staat, naast een gevarieerd aanbod aan de mooiste mobiele foodtrucks, tevens garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. In de programmering is veel ruimte voor acts en optredens van regionaal talent. Festival TREK roept daarom alle singer-songwriters, (semi-akoestische) bandjes, kleinkunstenaars, creatieve dans- en theateracts uit de regio op om zich aan te melden via de website

Groot aanbod talent

Sinds vorig seizoen siert een overdekt hoofdpodium het festivalterrein. Vanwege de vele aanmeldingen van muzikaal en cultureel talent is er komend seizoen een extra podium gecreëerd, naast de verschillende bestaande mogelijkheden voor optredens zoals de intieme theatertent. 

Kleinste expositie van de stad

Nieuw dit jaar is de kleinste expositie van de stad. De binnenkant van de Coca-Cola vuurtorenbar wordt in elke stad beschikbaar gesteld voor een creatieve mini tentoonstelling. Dit mag van alles zijn. Zo komen schilders, beeldhouwers, fotografen, videokunstenaars, sieraden- of tassenontwerpers die op een ludieke manier hun werk onder de aandacht willen brengen in aanmerking voor deze bijzondere expositieruimte. Inschrijven kan via de website o.v.v. kleinste expositie. 

Festival TREK bezoekt 8 steden

Festival TREK bezoekt komende zomer 8 van Nederlands’ mooiste stadsparken. Een weekendlang tovert het festival deze parken om tot grote openluchtrestaurants, waarbij er elk seizoen weer meer aandacht komt te liggen op de beleving van de bezoekers. Het entertainmentteam heeft inmiddels een doorlopende programmering gekregen. Acts en optredens variëren van intieme podiumoptredens, tot de lekkerste disco klassiekers van de DJ en van bijzondere dansacts tot goocheltrucs van jonge theatermakers. Ook voor de kleinste bezoekers is er genoeg te beleven; zo zijn er op het terrein diverse oudhollandse spelletjes te vinden en staat er in elk stadspark altijd een nostalgische kermisklassieker.   

“Ik ben er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te vertonen. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkom ik jullie in het Hunnerpark op het podium van Festival TREK.”, aldus de ‘BurgeRmeester van TREK’.

Dit vind je misschien ook leuk