Expositie NACHTVIZIER bij Hubert Nijmegen van 13 t/m 22 mei

De nacht valt en het wordt langzaam donker. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. De nacht is vol van leven, de nacht transformeert ons. Een van die uitdagingen is het vastleggen van de nacht. Het spel tussen licht en donker, zwart en wit, zichtbaar en onzichtbaar.

Beleef de nacht door de lens van Elske Nissen. In een meeslepende combinatie van beeld, kunst, licht en muziek is de Nijmeegse nachtcultuur vastgelegd in de expositie NACHTVIZIER.

Van 13 t/m 22 mei is NACHTVIZIER te zien bij Hubert Nijmegen en biedt een fotocollectie van bijzondere momenten uit de nacht, genomen en geselecteerd door Elske Nissen. Het tijdsbeeld, de techniek, de sfeer en het onderwerp verschillen per foto, maar in alle beelden heeft ze geprobeerd het magische gevoel dat de nacht met zich meebrengt met een vaak beperkte hoeveelheid licht in één beeld te vangen.

Opening 13 mei

Laat je meenemen diep in de nacht op de exclusieve opening op vrijdag 13 mei met de live experience DOKA DOKA. Tijdens deze totaalbeleving word je door verschillende artiesten meegenomen door de expositie voor een ervaring waarbij de nacht tot leven wordt gebracht. Tickets voor DOKA DOKA zijn te koop via www.hubertnijmegen.nl

Line-up

  • Daaf Verjans (spoken word)
  • Koen Werring (muziek)
  • Paul Klotz (lichtkunst)
  • Elske Nissen (fotografie)

Fotograaf Elske Nissen

Fotograaf Elske Nissen (1994) woont en werkt in Nijmegen. Ongeveer 10 jaar terug raakte ze gefascineerd door de de elektronische muziekcultuur. De passie voor fotografie was er al, deze twee aspecten werden uiteindelijk haar uitgangspunt achter haar werk. Evenementen waar je haar haar (en haar foto’s) van zou kennen zijn o.a. Planet Rose, Diskodip, Blauwdruk, Subcultuur en de Achtertuin.

Zwervend door de nacht, met de moeilijkste lichtomstandigheden, de meest bijzondere locaties en natuurlijk met haar camera op zak, voelt ze zich het gelukkigst.

Dit vind je misschien ook leuk...