Drift viert twintigste verjaardag en geeft twintig jaar gratis entree weg

Wat begon in een kelder in de Hertogstraat werd via Doornroosje en het Vasimterrein het meest gerenommeerde dance-evenement van oostelijk Nederland. De organisatie achter Drift bestaat in 2022 maar liefst twintig jaar. Het wordt op zaterdag 11 juni gevierd met de tiende editie van Drift Festival en een bijzondere oproep aan alle bezoekers. De kaartverkoop van het festival gaat op 24 februari van start. De pre-registratie is nu geopend.

Oude foto's, video's, spraakberichten met mooie verhalen, ingescande gedichten, liefdesverklaringen, opgenomen DJ-sets, maar ook oude decorstukken, munten en andere attributen: alles wat de afgelopen 20 jaar ook maar enigszins met Drift te maken heeft gehad, is welkom bij de Nijmeegse organisatie. Via de pre-registratiepagina kan tot wel 1 gigabyte aan digitaal materiaal worden opgestuurd, en via de post zijn ook fysieke items welkom.

Wat de organisatie er precies mee gaat doen, houdt ze nog even geheim. "Wat we wel kunnen vertellen, is dat we bezig zijn met iets wat volledig COVID-proof is", vertelt creatief manager Mauke Rodermond. "Het gaat je een heel bijzonder beeld schetsen van wat de impact van twintig jaar evenementen organiseren is. Zowel voor de bezoeker als voor Nijmegen."

Iedereen die iets opstuurt, digitaal dan wel fysiek, maakt kans op 2x 20 jaar gratis toegang tot welk Drift-evenement dan ook. De actie loopt tot zondag 20 februari.

Dit vind je misschien ook leuk...