ACN & LUX presenteren online programma over ideale (thuiswerk)woning

Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) en LUX presenteren op dinsdagmiddag 9 februari een online programma over je ideale thuiswerkplek. De eisen die we stellen aan onze binnenruimte zijn sterk veranderd nu we massaal thuiswerken. Hoe transformeer je je eigen woningplattegrond tot je ideale (thuiswerk)woning? Met twee experts stellen ACN en LUX tijdens de livestream ‘De Ideale Woning’ het flexibele interieur en het Open Bouwen centraal.

In het online programma ‘De Ideale Woning’ van ACN en LUX komen vragen aan bod als ‘hoe kunnen we Nijmeegse nieuwbouw zo ontwerpen dat het kan meebewegen met de levensstijl en omstandigheden van bewoners?’ en ‘hoe creëer je binnen je eigen woning jouw ideale thuiswerkplek?’. Te gast zijn interieurarchitect Odette Ex (Ex Interiors) en architect Olaf Gipser (Olaf Gipser Architects). Ex vertelt hoe een goede, duurzame werkplek eruit ziet, wat een haalbaar ideaal is voor de gemiddelde thuiswerker en bespreekt thuiswerkplekken van kijkers thuis, die middels foto of video vooraf zijn ingezonden. Gipser laat zien wat Open Bouwen betekent: een methode waarbij muren en installaties niet in beton zijn gegoten, maar kunnen worden verplaatst en aangepast.

Het programma ‘De Ideale Woning’ van ACN & LUX is online te zien op dinsdag 9 februari om 16.00 uur (live) en 19.00 uur (herhaling) via het YouTube-kanaal van ACN (gratis toegang). Meer informatie over het programma vind je op de website van ACN of LUX.

Dit vind je misschien ook leuk