5x jongerentips in Nijmegen - 28 feb t/m 6 ma 2022

Ben jij op zoek naar iets leuks om te doen? Wij zetten de vijf leukste tips voor jongeren op een rijtje. Ga lachen tijdens de East Side Comedy Night, dansen in Doornroosje, ga een leuke activiteit doen met je studievrienden, bezoek Museum het Valkhof of het oudste café van Nijmegen. 

1.  East Side Comedy ​Night

East Side Comedy Night is terug! Met telkens weer een verrassende line-up van gevestigde namen zoals Theo Maassen, Najib Amhali en Ronald Goedemondt, én aanstormend talent, wordt een avondvullende show vol stand-up comedy gebracht.  

De East Side Comedy Night is vrijdag 24 maart in de Lindenberg. 

 

2. Toumi Soundsystem

Eindelijk mogen we weer dansen in Doornroosje en daar gaat Toume Soundsystem op 5 maart voor zorgen. In volle dubbelzinnigheid zijn ze, en daarmee iedereen, niet alleen terug van weggeweest, maar zijn ze ook beladen met datgene wat ons allen verbindt: muziek. Dikke platen, symfonieën en harmonieën. Dus heb je zin om te dansen? Bestel dan snel een ticket.

Toumi Soundsystem is zaterdag 5 maart in Doornroosje.

 

3. De leukste uitjes voor studenten

Niks is leuker dan er even op uit te gaan! Heb jij een dagje uit met je vrienden of medestudenten in Nijmegen op de planning staan, maar weet je nog niet wat je kunt doen? Wij helpen je verder!

4. Lawine!!!

Waarom zou kunst niet grappig, spectaculair of zelfs een beetje gevaarlijk mogen zijn? In de installatie die Oscar Peters (1981) speciaal voor de trappen van Museum Het Valkhof ontwierp, zit het allemaal! Laat je verrassen. 

Lawine!!! is te zien t/m 27 maart in Museum Het Valkhof.

 

5. Café In de Blaauwe Hand

Vlak bij de Grote Markt, in een straatje met de intrigerende naam Achter de Hoofdwacht, ligt een juweeltje van een café: In de Blauwe Hand. Dit oudste café van Nijmegen is gevestigd in een pand dat nog veel ouder is. Bestel een drankje en ontdek de historie van dit mooie pand.

Café In de Blaauwe Hand is geopend van woensdag t/m zondag.

 

 

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Dit vind je misschien ook leuk...