5x jongerentips in Nijmegen - 20 t/m 26 november

Vier de herfst tijdens Herfstdrift Festival, dans op de beste Indie hits of doe mee aan een spelletjesmiddag. Er is genoeg te doen deze week! 

1. Herfstdrift Festival

Alle energie op één dag. Op zaterdag 25 november zijn ze terug met Herfstdrift vertrouwde stijl en toveren we het NYMA-terrein om tot het warmste bad van Nederland. 

Zaterdag 25 november van 14.00 - 00.00 uur / NYMA-terrein

 

2. Jett Rebel

De flamboyante singer-songwriter en multitalent Jett Rebel komt dit najaar terug naar Doornroosje met zijn eclectische mix van van rock, funk, pop en soul.

Zondag 26 november om 21.00 uur / Doornroosje
 

3. Indie Disco

Op zaterdag 25 november vindt er weer een editie van Indie Disco plaats in Merleyn. Indie Disco is hét feest voor eenieder die z’n dansvloervitamines wel met een alternatief smaakje prefereert.

Zaterdag 25 november om 23.00 uur / Merleyn

 

4. Spelletjesmiddag: De Conflict Kit – Studentenhuis Editie

Speel op zaterdag 25 november mee met De Conflict Kit! Het kaartspel dat je helpt om je meer bewust te worden van de gevoelens die een rol spelen rondom veel voorkomende conflicten in studentenhuizen. Ontdek samen hoe de kit je uitnodigt om je te verplaatsen in het perspectief van de ander en de onderliggende behoeften die vaak tot dan toe onbewust waren.

Zaterdag 25 november om 17.00 uur / LUX Nijmegen.

 

5. The Dean

Rapper The Dean komt met DJ De Makelaar terug naar Nijmegen voor een spectaculaire show in de grote zaal van Doornroosje!

Donderdag 23 november om 20.15 uur / Doornroosje.

 
 
 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...