5x jongerentips in Nijmegen - 8 t/m 14 april

Deze week in Nijmegen is er voor jongeren genoeg te beleven! Laat je verrassen en ontdek de stad met deze tips. 

1. Kiss Kiss Club

Stort je in het camp(ing) leven en beleef de lentekriebels op deze avontuurlijke KissKiss editie. Of je nu houdt van survival of glamour, deze editie heeft het allemaal. Op onze natuurcamping De Dikke Marmot zijn alle faciliteiten aanwezig voor de ultieme camp(ing) ervaring. WC en douche muntjes inbegrepen.

Zaterdag 13 april om 23.59 uur in Doornroosje Poppodium

 

2. Numaga Tattoo Convention

Na een succesvolle eerste editie keert de Numaga Tattoo Convention terug in de Stevenskerk. 
De Numaga Tattoo Convention is een driedaags evenement. Met 100 nationale en internationale tattoo-artiesten laten ze je de eindeloze diversiteit van de tattoo-kunst zien met hun brede scala aan tattoo-stijlen.

Dagelijks vanaf 12 april t/m 14 april 12.00 - 18.00 uur in de Stevenskerk

 

3. Golflengte

Golflengte is terug met een bomvolle line up vol verschillende sounds. Golflengte is een clubnacht gericht op elektronische muziek, georganiseerd door SoundLab Nijmegen, de eerste studenten vereniging voor DJ’s en muziek producers in Nederland. Zoals altijd staan er op de line up weer getalenteerde lokale SoundLab DJ’s.

Vrijdag 12 april om 23.00 uur Merleyn

 

4. De Roos voorronde #2

De Roos is dé competitie voor muzikaal talent in Nijmegen! Dit jaar wordt de 38ste editie van deze jaarlijks terugkerende muzikantencompetitie georganiseerd door Doornroosje.

Dinsdag 9 april om 21.00 uur in Merleyn

 

5. Lov3less

Lov3less brengt een eigentijds geluid waarbij gruizige fuzz-gitaren moeiteloos in elkaar worden gevlochten met elektronische synths. Frontvrouw Simone van Vugt voert je mee langs de verschillende uithoeken van haar binnenwereld; ze beproeft de tegenstrijdigheden van het leven en onderzoekt de scheidingslijn tussen lust en liefde. Lov3less verkent op sensuele wijze en met een haast ongepaste lichtheid de donkere randen van het innerlijke debat tussen goed en kwaad. 

Donderdag 11 april om 22.00 uur in Merleyn

 
 

Dit vind je misschien ook leuk...