4 x jongerentips in Nijmegen - 1 t/m 7 juli 2024

Of je nou al mag genieten van een welverdiende zomervakantie of bezig bent met de laatste loodjes, ook deze week is er weer genoeg leuks te doen in Nijmegen. Lees snel verder voor onze jongerentips!

1. Next To The Rabbit Hole

Had jij ook zo graag naar Down The Rabbit Hole gewild maar heb je geen kaartje kunnen bemachtigen of vond je het simpelweg veel te duur? Niet getreurd want op zaterdag 6 juli vindt in Merleyn het gratis feest Next To The Rabbit Hole plaats. Lokale helden Borro Borro, SENNIN en jonnojonnojonno zullen de hele avond de vetste disco, house en trance draaien zodat jij kan doordansen tot in de late uurtjes en de volgende dag nog met genoeg geld wakker wordt om je huur te betalen. Fijn hé?

Zaterdag 6 juli om 23.00 uur in Merleyn.

 

2. Het Stadsdebat: de Nijmeegse nachtvisie

Nachtcultuur is een essentieel onderdeel in onze stad. Tijdens het Stadsdebat op maandag 1 juli kun je in gesprek gaan over de toekomst van de nachtcultuur in Nijmegen en jouw visie delen. De avond is voor iedereen die interesse heeft in nachtcultuur. Denk en praat mee over talentontwikkeling, ondernemerschap, sociale cohesie, gezondheid, jongerencultuur, middelengebruik, toerisme, veiligheid, kunst, cultuur en evenementen.

Maandag 1 juli om 19.00 uur in de Vasim.

 

3. 024 x Yes-R

Omdat er weinig uitgaansmogelijkheden zijn voor jongeren onder de 18 organiseert Doornroosje op vrijdag 5 juli een speciaal jongerenfeest. Met als headliner niemand minder dan rapper, presentator en acteur Yes-R belooft dit een dikke avond te worden. Een feest vol positieve energie en geweldige muziek door Yes-R en verschillende DJ’s, dat je je nog lang zult herinneren.

Vrijdag 5 juli om 21.00 uur in Doornroosje.

 

4. RONDÉ

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Met gouden én platina platen, meerdere #1 airplay songs op de Nederlandse radio, grote tv-optredens, meer dan 60 miljoen streams en meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars kunnen we stellen dat RONDÉ nog steeds volle bak meedraait in de top van de Nederlandse popmuziek. En hoe!

Donderdag 4 juli om 20.15 in Openluchttheater De Goffert.

 

Dit vind je misschien ook leuk...